2018. június 28., csütörtök

SCHILLING ÁRPÁD: AZ ELLENZÉK EGY SZARTENGER

444
Szerző: Tbg
2018.06.28.



Magyarország egyik legismertebb, közügyekben is kifejezetten aktív színházi rendezője leszartengerezte a 2018-ban a magyar Parlamentbe bejutó ellenzéket. 

Meglátása szerint valódi politikai tevékenységet nem folytatnak, csak kommunikálnak, és ezzel tulajdonképpen aszisztálnak a Fidesz-KDNP törvényeihez.

Schilling ezúttal a legújabb alkotmánymódosításon és a Stop Soros törvényen akadt fent, de nem a kormányt, hanem a vele szemben álló erőket támadja Facebook-posztjában:
Az ellenzék egy szartenger. Fasiszta kormányunk elzárással bünteti az utcára kerülőket, büntetőadóval sújtja az emberi jogokért kiálló civileket, elveszi a tudományos élet függetlenségét, korlátozza a gyülekezés és ezzel a véleménynyilvánítás szabadságát, pusztítja a demokráciát, sáros vadászbakancsát beletörli a kereszténységbe is, hazudik, lop, garázdálkodik, miközben az ellenzék tagjai mosolyogva ücsörögnek, viccelődve nyilatkoznak, készülnek a nyaralásra.”

Schilling lendületes monológja még folytatódik, majd ezzel a bekezdéssel zárul:

Kamupártok vagytok, kamuüzenetekkel, kamuképviselőkkel. Sem az önkormányzati, sem az EU-s választásokon nem szavazok olyan képviselőre, aki a parlamenti pártok bármelyikéhez tartozik. Szóba állni ezekkel olyan, mint megmártózni a szartengerben.”

Schilling legutóbb akkor adott magáról hírt, amikor bejelentette, elhagyja Magyarországot, mert Orbán Viktor megfenyegette a választás előtt politikai ellenzékét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.