2018. augusztus 7., kedd

SZÉPEN FELÁLLT A POFONBÓL ORBÁNÉK ÜGYVÉDJE

SZTÁRKLIKK
Szerző: KÁTAI B. ZSOLT
2018.08.07.


Két hét múlva kezdődik az ifjúsági ökölvívó-világbajnokság Budapesten, ebből az alkalomból tartottak sajtótájékoztatót a szervezők a helyszínen, a bokszvébére speciálisan átalakított Duna Arénában. Ezen természetesen ott volt az augusztus 21-től 31-ig tartó torna fővédnöke is, aki nem más, mint Bajkai István fideszes országgyűlési képviselő, mellesleg jogászként az Orbán család ügyvédje.

A Fidesz országgyűlési képviselője a magyar szövetség tudósítása szerint a tájékoztatón arról beszélt, hogy „a sport, és ezen belül az ökölvívás olyan tevékenység, amelyben munka nélkül nem lehet eredményt elérni. Ez a mi munkaalapú társadalmunknak is a mottója lehet. Erkölcsösebb, jobb, erősebb lesz az a társadalom, amelynek tagjai sporttal kezdik az életüket”.

Bajkai István ifjúkorában maga is bokszolt, így természetesen nem is vitatja senki, hogy tudja, miről beszél. Az más kérdés, hogy az idei kampányban valahogy nem sikerült hoznia az eredményt, hiszen ha kiütéses vereséget nem is szenvedett, azért viszonylag simán kikapott a DK-s Oláh Lajostól a VII. kerületben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.