2018. december 14., péntek

ORBÁN NEM AD MÁS ESÉLYT, CSAK AZ UTCAI HARCOT

AMERIKAI NÉPSZAVA
Szerző: Amerikai Népszava
2018.12.14.


A Momentum az egyetlen tisztességes és jogállami megoldást választotta, élére állt az utcai ellenállásnak. Orbán Viktor nyolc éve szisztematikusan építi le az alkotmányosságot és a jogállamot, és nem ad más esélyt a tiltakozásra és az ellenállásra, mint az utcai demonstrációk és az elnyomó hatalommal való nyílt konfrontáció.

Ezért a Momentum és az utcai tiltakozók alkotmányosan és törvényesen járnak el, amikor az államcsíny elkövetőivel szemben az utcán lépnek fel, mert más lehetőségük nincs. A rabszolgatörvény szavazása megmutatta, hogy az ellenzéknek, a magyar polgárok által megválasztott kisebbségi parlamenti képviselőknek semmi lehetőségük és joguk nincs a beleszólásra. Kövér László úgy viselkedik velük, mint egy börtönőr, aki megbünteti a lázadást, egyébként totális elnyomás alatt léteznek az Országházban.

Magyarországon egyetlen ember akarata érvényesül, akivel szemben sem a pártjában, sem a pártján kívül nem lehet senkinek ellenvetése. Megfélemlített vazallusok, lefizetett paraziták, szolgalelkű spionok a kiszolgálói, akik rettegnek is tőle, és teljes mértékben tőle függnek. A Fideszen kívüli világnak köze nincs Magyarországhoz, azt kell tenniük, amit Orbán mond, különben elveszítik a munkájukat, a hazájukat, a megélhetésüket, sokan a működésképtelen egészségügy miatt az életüket is...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.