2019. január 2., szerda

BEINDULT MÁRKI-ZAY PÉTER MOZGALMA: MINDEN BECSÜLETES MAGYAR EMBERRE SZÜKSÉG VAN" - VIDEÓ!

168 ÓRA ONLINE
Szerző: B.M.
2019.01.01.


Az önkényuralom és korrupció elleni kiállásunkban nem számít, ki a jobb- és baloldali, minden becsületes magyar emberre szükség van a demokratikus jogállam helyreállításához. Mentsük meg hazánkat az orosz, macedón és magyar bűnözőktől, iszlamista diktátoroktól és terroristáktól, őrizzük meg a keresztény Európa demokratikus értékeit! Csatlakozzon MÉG MA és támogassa a szabad magyarok közös mozgalmát írta 2018 utolsó napján Márki-Zay Péter.

A független hódmezővásárhelyi polgármester Mindenki Magyarországa Mozgalma ugyanis szilveszter idején új honlappal és Youtube-csatornával indult el. A honlapon köszöntővideóban magyarázza el a mozgalom elnökeként debütáló Márki-Zay, hogy miért fontos cselekedni. A polgármester helyzetértékelést ad a mai Magyarországról, arról, hogy a korrupció elharapódzott, egy szűk családi- és baráti kör gazdagodik a mi adóforintjainkból, miközben csorbul a véleményszabadság, félni kell, s megszólalási lehetőség még a közszolgálatinak hazudott médiában sem maradt, hiszen az a hatalom propagandatermékévé vált.

Márki-Zay nemcsak a mozgalomhoz való csatlakozásra buzdítja a vele szimpatizálókat, hanem „a szabadság kis köreinek, a Kossuth-köröknek” a helyi szintű, vidéki és fővárosi megalapítására is. Mindez jelzi, a független polgármester és társai komoly építkezésbe kezdenek a 2019-es őszi önkormányzati választás előtt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.