2019. január 27., vasárnap

HASZNÁLJA A WAZE-T? AKKOR ENNEK A HÍRNEK NAGYON NEM FOG ÖTRÜLNI

HVG ONLINE / TECH
Szerző: hvg.hu
2019.01.26.


A Google több arra utaló jel szerint is elkezdte behozni a Maps lemaradását a Waze-val szemben, ám nem biztos, hogy a hirtelen jött gondoskodásnak valóban örülni lehet. Egyesek szerint nem elképzelhetetlen, hogy a Google a szolgáltatás ellehetetlenítésére készül.

Túlzás nélkül állítható, hogy a Waze a közlekedők egyik kedvenc appja, hiszen a szolgáltatás nem csak az utakon előforduló balesetek és akadályok jelzésére alkalmas, azt is mutatja, hol számíthat valaki ellenőrzésre, netán traffipaxra.

Kevesek által ismert tény, hogy a Waze a Google tulajdonában van, ám a keresőcég mostanában mégis “gyári” térképét erősíti. Illetve nevezzük ezt inkább pótlásnak, hiszen a Maps főleg olyan funkciókkal bővül(t), amelyek a Waze-ban jó ideje elérhetők. Ennek jele volt, hogy Google a saját termékében is megoldotta, hogy a traffipaxok láthatók legyenek. De BGR-hez került képernyőfelvételek alapján hamarosan a közösségi “erő”, vagyis az akadályok jelzésére szolgáló opció is megjelenik majd a Mapsben. Mindez több kérdést is felvet...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.