2019. január 18., péntek

MIKÖZBEN CSECSENFÖLDÖN EMBEREKET GYILKOLNAK MEG HOMOSZEXUALITÁSUK MIATT, A MAGYAR KÖZTÉVÉ HOMOFÓB NÉPBUTÍTÁST MŰVEL

MÉRCE
Szerző: TÓTH CSABA TIBOR
2019.01.18.


Éppen tegnapi hír: 4 ember halt bele a teljhatalmú csecsen elnök, Ramzan Kadirov rendőrségének ütlegeibe és kínzásába, és a helyi érdekű diktátor LMBT-ellenes kampányának legújabb hulláma keretében összesen negyven embert fogtak le csupán nemi hovatartozásuk miatt.

A 4 halálesettel kapcsolatban a Guardian például azt írja, a nemzetközi nyomás, amely az elmúlt évben a homoszexuális, leszbikus embereket szabályosan politikailag üldöző és sokszor emiatt őket meg is semmisítő rezsim és védelmezője, Vlagyimir Putyin orosz elnök ellen indult, egyáltalán nem tántorította el a csecsen rendőrséget és Kadirovot rémtetteiktől, azok éppen december végén kezdtek bele az újabb letartóztatási hullámba.
Az amúgy is mostanában mélypontját élő nemzetközi diplomácia „nyomásgyakorlása” tehát esetükben szó szerint annyit ért, mint halottnak a csók.

Ez a helyzet már önmagában is borzongást, mélységes megütközést kellene, hogy kiváltson itthon is, és noha sok aljasságot el tudunk már képzelni az orbánista propagandagépezet által már régen elhódított MTVA munkatársaitól is (elég ha csak az M1 rendszeres „migránshíradóira” gondolunk és utalunk itt), az a teljesítmény amelyet Trombitás Kristóf és Szőnyi Szilárd, a szép emlékű régi Heti Válasz egykori szerkesztöje előadtak, még ebből a mezőnyből is alulról lóg ki.

Vessünk csak egy pillantást a 444 tegnapi összefoglalójára a műsorból, így annak megtekintését akár meg is spórolhatjuk. Már a téma, az LMBT-emberek mindennapjai és annak felkonferálása is vérforraló:

A legkevésbé gondolunk viszont azokra, akik ebben az állapotban(?), betegségben(?), másságban(?) kell, hogy éljenek nap, mint nap.

Noha mindezt újból elismételni igencsak fárasztó, emberek nemi identitása a magát valamennyire is komolyan vevő tudomány számára már évtizedek óta nem „betegség” és nem okoz önmagában szenvedést...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.