2019. február 4., hétfő

TARLÓS: A BUKÁS

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.02.04.


Karácsony Gergely nagy arányú előválasztási győzelme azt üzeni a jelenlegi főpolgármesternek, és rajta keresztül a miniszterelnöknek, hogy a budapestiek nem kérnek a Fideszből. Horváth Csaba is jó jelölt lett volna Tarlós István ellenében, de a főváros lakói úgy ítélték meg, hogy Karácsony több eséllyel léphet föl Tarlós ellen, mint Horváth.

Márpedig a cél egyértelmű Budapesten: Tarlós és a Fidesz elmozdítása. Tarlósnak több bűne is van a budapestiek szemében, ezek közül az a legnagyobb, hogy a Fidesz embere. Hiába igyekezett az elmúlt hónapokban azt bizonygatni, hogy sokat izmozott a miniszterelnökkel, és milyen sok ígéretet sikerült kiszorítani Orbánból, ezt az elmúlt időszak történései alapján csak kevesen hiszik el és veszik komolyan.

A budapesti emberek többsége tudja, hogy Tarlós hagyta, hogy a kormány kifossza Budapestet. A magyar főváros a nemzeti vagyonhoz történő hozzájárulásánál jóval kevesebb pénzt kap vissza, az utóbbi években pedig a rablás kézzelfogható jelei szabad szemmel is láthatóvá váltak. Tarlós István nem állt ellent a Városliget tönkretételének, hagyta, hogy a Kossuth térről eltüntessék a fákat, nem szólt egy szót sem, a Szabadság téri szégyenletes emlékmű felállításakor, és akkor is hallgatott, amikor az éj leple alatt elvitték Nagy Imre szobrát a Vértanúk teréről...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.