2019. március 21., csütörtök

CSAK HÁROM HÓNAP MÚLVA DERÜL KI, VESZÍTETT-E A FIDESZ

24.HU
Szerző: KERNER ZSOLT
2019.03.21.


Furcsa ellentmondásokkal találkozhattak azok, akik szerdán elolvasták a Fidesszel kapcsolatos híreket, majd megnézték Orbán Viktor miniszterelnök brüsszeli sajtótájékoztatóját. Az ellentmondásokat jól illusztrálta a fideszmédia, amely átbukdácsolt saját magán. Egyébként ezt vicces is volt nézni: először állítottak valamit, majd egy pillanatig semmit, majd a korábbi állítás ellenkezőjét, végül azt is megcáfolták.

A furcsa ellentmondás azonban inkább arra vonatkozott, hogy hiába hallhattuk a hírekben azt, hogy Orbán Viktort és a Fideszt felfüggesztette és majdnem kizárta az Európai Néppárt, a miniszterelnök szájából körülbelül az hangzott el, hogy eleve ez volt a terv, a Fidesz szinte tüntetőleg függesztette fel saját magát a Néppártban.

A magyar miniszterelnök nem véletlenül tart magyarul sajtótájékoztatókat, ha Brüsszelben van. Hiába volt a szokásosnál is zsúfoltabban tele a terem külföldi újságírókkal, ezek az előadások nem nekik szólnak, hanem azoknak, akik otthon nézik a köztévét. Orbán ilyenkor szokta elmondani, hogy mi a valósággal szemben álló politikai igazság, mit kell pontosan hinni arról, ami történt...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.