2019. április 20., szombat

A NER NAGYKUTYÁI SZÁLLTAK HARCBA ANDY VAJNA TÉVÉS ÖRÖKSÉGÉÉRT

HVG ONLINE
Szerző: hvg.hu
2019.04.20.


Már az eddigi tulajdonosi és személyi változások is jelzik a TV2-nél, hogy nem piaci alapon dől el a jövője. A kormány által favorizált egyik bank vezetője is bejelentkezett érte, és nem mondható nagy meglepetésnek, hogy a háttérben felsejlik Mészáros Lőrinc alakja is.

Az év elején elhunyt filmipari kormánybiztos Andy Vajna sokmilliárdos vagyont hagyott maga után, és bár sokan azt gondolhatták, hogy mindent özvegye, Vajna Tímea örököl, a NER világában nem így mennek a dolgok. Erre utalnak azok a változások is, amelyek a közelmúltban történtek a TV2-nél.
További részletek a médiapiaci mozgásokról az e heti HVG-ben
A HVG e heti száma részletesen foglalkozik a TV2-vel, illetve a többi médiügyi eseménnyel is. A cikkből a többi közt kiderül, hogyan reagált Vida József a HVG érdeklődésére a TV2 ügyében. A HVG-nak sikerült megszólaltatnia több népszavást is, miután kiderült, hogy Puch Lászlótól Leisztinger Tamáshoz kerül a lap. De nemcsak a Népszaváról jöttek hírek, a propagandabirodalomból is. Arra a felvetésre, hogy a 888.hu-t is lejjebb csavarná a kormány, G. Fodor Gábor főszerkesztő reagált. A HVG-ből kiderül az is, hogy ki lehet még a tagja a Habony Árpád által gründolt nemzetközi újságírócsapatnak.

Alábbi cikkünkben megpróbáljuk eligazítani olvasóinkat a csatorna körüli ügyek rengetegében, bemutatjuk a legújabb vezetőket és a vadiúj tulajdonosokat is. Cikkünkben felhasználtuk azokat az új igazgatósági tagokról szóló információkat, amelyeket a Válasz Online február közepén közölt, valamint a G7 írásait az új tulajdonosokról. Emellett a HVG, illetve a hvg.hu által feltárt új információkat is olvashatnak majd.

Sokatmondó helycsere az élen...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.