2019. április 8., hétfő

ISTEN, HAZA, CSALÁS – 2018. ÁPRILIS 8. ORSZÁGGYŰLÉSI VÁLASZTÁS MAGYARORSZÁGON

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.04.08.


Egy évvel ezelőtt, 2018. április 8-án egészen délelőtt 11-ig reménykedhettek azok, akik változást akartak Magyarországon. A reggeli és délelőtti részvételi arányok igen magasak voltak, és a magas részvétel az elemzők, valamint a gyakorlat szerint is általában a mindenkori ellenzéknek szokott kedvezni. Vagyis, azoknak, akik kormányváltást szeretnének.

Jöttek az adatok rendületlenül, és úgy tűnt, hogy a Fidesz uralmának vége. Megmozdult az ország, gondolták sokan, végre azok is elmentek szavazni, akik korábban soha, vagy csak nagyon ritkán. Voltak persze óvatos hangok is, hogy szép dolog a magas részvétel, de talán ez annak is köszönhető, hogy a Fidesz szervezetten viszi szavazni a migránsok rémével megvezetett, és zsák krumplival, hagymával megvett embereket.

Aztán 11 óra tájban valami történt, Hogy mi, azt máig nem tudjuk pontosan, de tény, hogy a korábban kétóránként közölt részvételi adatok elmaradtak. Majd jött a tájékoztatás, hogy elromlott a választási rendszer, de nincs baj, mert a választás rendben zajlik...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.