2019. április 8., hétfő

MÁR ERŐLKÖDNI SEM ÉRDEMES

KOLOZSVÁRI SZALONNA / VENDÉG
Szerző: HORN ANNA
2019.04.08.


...következik hét pont, aminek segítségével meg lesz mentve Európa minden áldott keresztény lakosa.

Az első: a migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól. Igen, a magyar tranzitzónába kell utalni a dolgokat, ott majd éhen hal mindenki. Előtte a tél közepén a kirendelt rendfenntartók levetkőztetik a szerencsétleneket, kicsit meggumibotozzák őket, néhány kutya vacsorázhat belőlük – kérdés megoldva, a keresztényi szeretet nevében.

A második: egyetlen ország se legyen köztelezhető migránsok befogadására. Erre reagálni sem lenne érdemes, de megteszem – ma sincs senki KÖTELEZVE erre. Semmilyen formában.

A harmadik: senkit se engedjenek be Európába érvényes dokumentumok nélkül. Ma sem engednek, ez saját, mindennapi tapasztalat – mert ez a munkám. Hivatalosan biztosan nem.

A negyedik: szüntessék meg a migránskártyát és a migránsvízumot. A migránskártyával napi 10 euróig lehet élelmiszert vásárolni. Mifelénk egy bagett kb másfél euróba kerül. A migráns-vízum megszüntetése ahhoz vezetne, hogy a már most is túlterhelt átmeneti befogadóhelyeken akár a WC-kben is kénytelen lennének emberek meghúzni magukat. Semmi oka nincs ezeknek a megszüntetésére.

Az ötödik: Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György migrációt támogató szervezeteinek. Na, erre már hadd ne mondjak semmit. Sorosnak anno egy-két dolgot biztosan nem kellett volna támogatnia, ME kkmester tanulmányait biztosan nem.

A hatodik: Európában senkit se érhessen hátrányos megkülönböztetés amiatt, mert kereszténynek vallja magát. Őket nem is éri, legfeljebb ha – mondjuk – pedofilok vagy fasisztoidok, mint a szónok őkelme.

A hetedik – és a leggyönyörűbb – ez: bevándorlást ellenzők álljanak az uniós intézmények élén. Vagyis már nem csak a magyar megyei újságok, „közszolgálati” média, magyar cégek, bankok, hivatalok és minisztériumok vezetőit kell kinevezni annak megfelelően, ahogy ez a senki elképzeli – hanem minden posztot Európában és az Európai Parlamentben csak olyanok tölthessenek be, akik tetszenek a nagy magyar falu ma már kisvasúttal a felvilágosultsághoz kötött szülöttének.

Gondolom, szűnni nem akaró taps fogadta és fogadja ezután is az újabb megváltó gondolatokat. Tükröm, tükröm, mondd meg nékem
….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.