2019. május 28., kedd

ZÖTYÖG AZ ÚTHENGER

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.05.28. 


...A választások végén kezdődik a kínvergődés. Ez valami ősi magyar szokás lehet. Bevallom, szarul esett Újhelyi István nyilatkozata, amit az Indexen olvastam. Marhára gyorsan be kellene már fejezni ezt a sopánkát és dolgozni kellene. Hülyén hangzik, mert ha valaki dolgozik az MSZP-ben, az pont Újhelyi. De Dobrev Klára hibáztatása nem fogja kihúzni az MSZP-t a slamasztikából, amibe sajátlábúlag caplattak bele. Ha én valaha az életben az MSZP-re szavaznék, akkor sem az MSZP-re szavaznék, hanem Újhelyire. Ha a DK-ra szavaznék, akkor Dobrev Klárára szavaznék. Azt gondolom, a DK világbajnok húzása volt Dobrevet indítani. A politika ilyen, kell egy arc. Meg merem kockáztatni, aki a DK-ra ikszelt, az nem az MSZP helyett ikszelt oda. Sőt, úgy gondolom, sokan nem a DK-ra szavaztak, hanem Dobrevre. És nem Gyurcsány miatt, hanem Gyurcsány ellenére. Jó, tudom. Hülyén hangzik, de azt gondolom, ez az igazság. Az MSZP önkezével ássa a sírját már jó ideje. Vagy be kellene ezt fejezni és kiseperni a szemetet, vagy csendben ki kellene múlni. Hibásokat keresni felesleges és sehonnan sehová nem vezet.

Szerencsére a Fidesz is kezdi ezt pedzegetni. Mármint azt elemezgetik, hogy melyik ellenzéki párt kitől lopta el a szavazókat. Uszításnak hibátlan. Ez már csak azért is remek, mert így a két (vagy akár az összes) ellenzéki párt egymás kinyírásával lesz elfoglalva és még csak véletlenül sem tudnak valami összefogáson gondolkodni. Újra indul a helyosztó, a ki a király a féleszűek között? Ne tessék ezt csinálni, kérem szépen!

Közben érkeznek a levélszavazatok is. A legtöbb olyan drága nemzettestvérünktől, akik nem uniós országban élnek ugyan, de mégis késztetést éreznek arra, hogy ne csak egy másik ország, hanem az Európai Unió ügyeibe is belepofázhassanak. Közel 100 százalékban a Fideszre voksolnak ők. Hálás népség. Ha jól számolok – az oda zúdított támogatásokat elosztva az onnan érkező szavazatok számával -, közel 2 millió forintba került egy szavazat. Megérte. Ez csak a vajdasági magyarokra vonatkozik, Ukrajnából nem nagyon szavaztak levélben, inkább átjöttek a határon. Romániából meg nem kellett levélben szavazni. Én csak abban bízom, hogy amikor Népünk Bölcs Vezére majd úgy dönt, hogy csak akkor tudja megvédeni az ő keresztény népét a migráncsoktól és Soros Györgytől, ha kilépünk az Unióból és persze ehhez szüksége lesz szerető népe felhatalmazására is, külhoni nemzettestvéreink akkor is támogatni fogják ezt a csodálatos politikust. Sőt, majd ők szállnak be némi pénzzel, hogy éhen ne dögöljünk itt, e pengedróttól ölelt kis országban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.