2019. június 23., vasárnap

MÉSZÁROS LŐRINC TESTVÉRÉNEK CÉGE SORRA NYERI A MEGBÍZÁSOKAT A MAGYAR KÖZÚTTÓL

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: ÁTLÁTSZÓ
2019.06.22.


A tavalyi egymilliárdos forgalomvisszaesés után idén várhatóan jobban teljesít majd Mészáros Lőrinc testvérének egyik cége: a Pegazus Trade Kft. már a negyedik közbeszerzést nyerte el az állami tulajdonú Magyar Közút Nonprofit Zrt-től.

A K-Monitor szúrta ki
, hogy június 21-én Mészáros Lőrinc testvérének, Mészáros Jánosnak az egyik cége ismét elnyert egy közbeszerzést, amelyet a Magyar Közútkezelő írt ki. A Pegazus Trade Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. ezúttal nettó 115 millióért szállíthat munkaruhákat az állami vállalatnak.

A nyílt pályázati kiírás egyik részére hat, másik részére hét ajánlattevő jelentkezett, de végül mindkét szakaszban Mészáros Lőrinc testvérének a cége lett a befutó.

A Pegazus Trade-nek munkaruha öltönyöket kell gyártania az állami tulajdonban lévő cég Nyugat-Magyarország és Kelet-Magyarország területén dolgozó alkalmazottainak. A közbeszerzési tájékoztató szerint 1850 darab narancssárga öltönyt (kabát és kantáros nadrág), 1850 darab narancssárga derekas nadrágot, valamint 250 darab kék öltönyt (kabát és kantáros nadrág) kell leszállítania Mészáros cégének.

Idén ez már a negyedik közutas közbeszerzés, amit a Pegazus Trade Kft. elnyert...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.