2019. augusztus 21., szerda

A MAGYAR ÁLLAM ÜZENI MINDENKINEK, ÉR SEMMIBE VENNI A JOGERŐS BÍRÓSÁGI ÍTÉLETEKET

24.HU
Szerző: PETŐ PÉTER
2019.08.21.


Az megvan, hogy 16 ezer forint pótdíjat kell fizetnie annak, aki elfelejt jegyet lyukasztani a BKV valamelyik járatán és elkapják az ellenőrök? Az megvan, hogy előfordult: 20 ezer forintos pénzbírságot kapott a szegényellenes kormányrendelet nyomán egy hajléktalan ember, kvázi azért, mert nincs otthona? És az, hogy Kövér László házelnök, illetve a határozatot támogató Fidesz képviselői egyhavi tiszteletdíjuk megvonásával, azaz hozzávetőleg 400 ezer és 1,5 millió forint közötti összeggel büntették a törvényhozás blokádjával próbálkozó ellenzéki képviselőket?

Most már mindenkinek meglehet az is: a Bp2017 Kft. nevű állami cégnek 100 ezer forint pénzbírságot kell fizetnie a végrehajtási eljárásban, miután a jogerős bírósági ítélet ellenére sem adta ki a 24.hu-nak a Hosszú Katinka klubjával kötött szerződéseit.

Magyarán, egy állami cég semmibe veszi adatszolgáltatási kötelezettségét, a jogszabályokat, nem foglalkozik a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság jelentésével, végül a jogerős bírósági ítélettel, azaz semmibe veszi az igazságszolgáltatást.

Ezt próbálja megtenni a politikai közösség Fideszen kívüli univerzumának bármelyik tagja a nyugtaadást elmulasztó kisboltostól a kilakoltatott devizahitelesen át a százmilliókra büntetett ellenzéki pártig.

Tényleg felfoghatatlan, hogy ez ebben az országban történik, ahol a kormánypárti politikusok még akkor is rendről beszélnek, ha a Lehel piac lángosának minőségéről kérdezik őket. Ez ott történik, ahol a rezsim közpénzen tartott, migránsfelhők között tántorgó szakértői szerint a világot védi meg Magyarország, ott, ahol a TEK már akkor kétéltűekkel megy futballmeccsre rendet tenni, ha a játékvezetőt bevándorláspártinak ítélik a szurkolók, amiért színekkel mozgatja a világukat, hiszen sárga meg piros lapokkal operál...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.