2019. augusztus 22., csütörtök

MOST JÖN A LEGNAGYOBB ROHAM AZ ISKOLASZEREKÉRT - EZ AZ ELSŐ KEDVEZŐ ADÓZÁSÚ TÁMOGATÁS NÉLKÜLI ÉV

AZ ÉN PÉNZEM BLOG
Szerző: Az Én Pénzem
2019.08.22.


A napokban indulnak, és sok helyen már a hónap végén befejeződnek a legnagyobb iskolakezdési akciók. Kamatmentes hitelek most (egyelőre?) alig akadnak, ami mégis, azzal érdemes óvatosnak lenni, mert előfordulhat, hogy a 0 százalék THM csak egy hónapra szól.

Az előző évek tapasztalatai alapján az Auchan az idén is a következő időszakra várja az iskolakezdési szezon vásárlásának csúcsát: a legforgalmasabb napoknak az augusztus 30-i hétvégét jósolják. Az Azénpénzem.hu által összegyűjtött akciók időszaka is arra utal, hogy most jöhet a legnagyobb roham az iskolaszerekért...

Az árak még az akciókat figyelembe véve is erősen szóródnak, így – mint mindig – célszerű nem a kedvezmények mértékét, hanem a fizetendő összeget nézni. Az Auchannál az áruházlánc közleménye szerint a vásárlók több mint 2300 féle papír-írószerből, összességében pedig több mint háromezer termékből válogathatják össze az iskolások szettjeit. A legolcsóbb füzet 19 forintba kerül, a legdrágábbért pedig közel 2,4 ezret lehet kiadni.

Az áruházak azt ígérik, hogy a különböző tanszerekből szeptember 15-éig áll nagyon széles választék rendelkezésre. Az akciók azonban időközben kifuthatnak.

A korábbi években megszokott kamatmentes hitelek mintha 2019-ben elég gyéren csordogálnának. Ha mégis bukkan valaki ilyenre, jól teszi, ha alaposan átböngészi a feltételeket. Egyik olvasónk ugyanis azt jelezte, hogy a 20 havi futamidőre nulla százalékos teljes hiteldíjjal (THM) ajánlott kölcsönről az derült ki, hogy a kamatmentesség csupán az első hónapra szól...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.