2019. szeptember 10., kedd

FARKAS FLÓRIÁN EMBERE ELKÉPESZTŐ ÁRON KAPOTT LAKÁST SZOLNOKTÓL

24.HU
Szerző: SPIRK JÓZSEF
2019.09.10.


A szolnoki roma önkormányzatot vezető Kozák Ferencnek alig 4 millió forintot kellett fizetnie egy belvárosi bérlakásért, amit egy héttel később eladott. Voltak, akik nála is olcsóbban jutottak ingatlanhoz.

"Annak a felzárkózási programnak, amelyet közel két évtizede indítottunk el a Fidesszel, a folytatásához a garancia ezek a személyek. (…) Ez olyan, mint egy család, egy tőről fakad, és a folytatásra garancia a program mellett ezek a személyek is"

– a Szolnok TV beszámolója szerint ezekkel a szavakkal méltatta Farkas Flórián a napokban Kozák Ferencet, a Lungo Drom helyi prominensét és a szervezet többi képviselőjelöltjét.

Kozák és Farkas az október 13-ai önkormányzati választással egy időben zajló kisebbségi választás miatt kampányolt együtt Szolnokon. Valóban régi szövetségesekről van szó: Farkas Flórián – az Országos Roma Önkormányzat korábbi elnöke, fideszes parlamenti képviselő – is szolnoki, van irodája a városházán, Kozák pedig a helyi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnökeként jelenleg is központi szereplő a választási felkészülésben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.