2019. szeptember 6., péntek

ORBÁN VIKTOR A MONTENEGRÓI MECCSRE IS AZ OSZTRÁK MAGÁNREPÜLŐVEL MEHETETT

ÁTLÁTSZÓ
Szerző: ERDÉLYI KATALIN
2019.09.06.


A miniszterelnök csütörtök délelőtt még a III. Budapesti Demográfiai Csúcson mondott beszédet, este pedig már a Montenegro-Magyarország meccsen ült a lelátón. Délután a mérkőzés helyszínére repült az a magángép is, amivel Orbán tavaly nyáron a Videoton bulgáriai meccsére utazott.

Orbán Viktor szeptember 5-én délelőtt a Várkert Bazárban megtartott III. Budapesti Demográfiai Csúcson mondott beszédet, amelyben több gyerek születését szorgalmazta. Erről délután fél egy körül jelentek meg a beszámolók, délután kettőkor pedig egy fotógaléria a miniszterelnök Facebook-oldalán.

Néhány órával később, este kilenckor elkezdődött a Montenegro-Magyarország barátságos labdarúgó-mérkőzés Podgoricában. A meccset az M4 közvetítette, és a 32. perc környékén láthatták a tévénézők a lelátón Orbán Viktort, aki a montenegrói miniszterelnök, Milo Dukanovic mellett ülve, a helyszínen nézte a mérkőzést.

A Mészáros Lőrinchez köthető osztrák luxusrepülőgép éppen Podgoricába repült csütörtök délután. Az OE-LEM lajstromjelű gép délután 3 után indult Budapestről, és 4 körül landolt a meccs helyszínén...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.