2019. szeptember 9., hétfő

TELJES MELLSZÉLESSÉGGEL ALÁSZOLGÁLNI

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: MOLNÁR BÁLINT
2019.09.09.


...hála legyen az összes álszenteknek, amiért kötcsei piknik csak egyszer van egy évben -, hogy a nagy fehér törzsfőnök nem nagyon szarozott azzal, hogy az alattvalóinak – Tarlós dícséretén túl – kölönösebb eligazítást tartson az önkormányzati kampányról/választásról. A nyilvánvaló sunnyogás ebben a kérdésben már csak azért is vicces, mert a borítékolható választási sikerek előtt általában mindig döngetni szokta a mellét, és hosszasan lamentál. A szivárgások szerint Orbán azért ejtett csupán pár szót erről a Fidesz számára egyébként nagyon is életbevágó választásról (ők már jópár éve konkrétan az életükért futnak, nem ügy), mert előtte többen is hosszasan pofáztak róla, és mert állítólag Tarlós Budapesten sokkal több szavazót tud maga mögött, mint a Fidesz, tehát mindenki bizakodhat a választási eredményeket illetően. Akkor vegyük sorra.

- Gondolom, ennek a teljesen indokolt választás előtti magabiztosságnak tudható be, hogy egyre több városban hívogatják a választókat az ellenzéki jelölteket lejárató közvéleménykutatók, gondolom ezért kell annyira lemenni kutyába, hogy olyan kérdésekkel terrorizálják a választókat Keszthelytől Budafokig, hogy akkor is szavazna az ellenzéki jelöltre, ha kiderülne, hogy családon belüli erőszakot követett el és migránsokat akar betelepíteni?

- Gondolom ezért szórtak el csak idén, csak eddig 49 milliárd forintot (úgy lett ennyire kerek, hogy most választások előtt még belenyomnak szaros 3,5 milliárdot) állampárti propagandára.

- Valószínűsítem, hogy ezért süllyedtek a 2018. április 8-át megelőző kampány szintje alá, és tolják a gyurcsányozós, határlebontós, tájékoztatásnak csúfolt, tényszerűen hazug agymosást, miközben még a retkes határvédelem Brüsszel által kifizetett költségeiről sem bírnak igazat mondani.

- Gyanítom, hogy ezért osztogatnak nyugdíjas rezsiutalványt és pluszextra közmunkás havi bért is, pont most.

- Sőt, minden bizonnyal ezért lebegtetik a leghülyébb Lajos hangján keresztül, hogy Karácsony Gergelynél már Berki Krisztián is jobb választás lenne Budapest élére.

- És pláne ezért van az, hogy sok helyen eldugják a fideszes narancsot és inkább civilnek próbálják beállítani a fideszes jelöltet.

Szóval igen. Ezért kussol a törzsfőnök az önkormányzati választásról és tolja a szűkszavúan optimista kamudumát, és egyáltalán nem azért, mert nagyon is jól tudja, hogy egyes településeken igen szarul állnak a Fidesz-KDNP örök és megbonthatatlan pártszövetség jelöltjei.

Azért az szerintem mindent elmond a Tarlós Istvánt magasztaló Orbán Viktorról és az egész szaros rendszeréről, hogy Fakocka Pityunak még egy nyomorult Facebook-oldala sincs, de ráadásul büszke arra, hogy az elektronikus leveleit is csak kinyomtatva hajlandó elolvasni. Vagyis Kelet-Európa legélhetőbb fővárosának (Kovács Zoltán kommunikátor ezúttal nem rongyolt bele a The Economist Intelligence Unit nevű brit kutatóintézetbe, amiért erre a megállapításra jutottak) egy digitálisan analfabéta polgármestere és polgármester-jelöltje van, aki ráadásul Budapesten népszerűbb is, mint a Fidesz. Nem kis teljesítmény, de nekik sikerült.

Aztán majd lehet óbégatni, miután a Momentum támogatásával Karácsony Gergely aláírásgyűjtésbe kezd, hogy addig ne épüljön több stadion, amíg nincs minden kerületben CT. Már most is óbégatnak, persze a kedvenc hétvégi, Pofon az ellenzéknek címmel futó óbégatásomban a pártlap többek közt ezt írja: A főváros soha nem lesz kész, mindig lesz mit fejleszteni, mindig lesz min dolgozni. Ez pedig háborús körülmények között biztosan nem megy, háborúban ugyanis csak rombolni lehet. Erre készül az ellenzék. A fővárost lövészároknak szánják. Ha ezt is mérlegre teszik a szavazók, akkor nem is kérdés, hová érdemes tenni az ikszet.

Hát jajaja. Nyilván az ellenzék készül háborúra és rombolásra, ezért is mondta azt Orbán a Fidesz 2022-es választási esélyeiről Kötcsén, hogy nem az a fontos, milyen nagy a kutya, hanem hogy milyen harciasság van a kutyában. Mert a Fidesz soha nem tenné csatatérré az országot, dehogyis. Majd lehet demagógozni és fröcsögni, hogy ha ezúttal nem lélegeztetőgépre, hanem CT-re számolják át a debil ellenzékiek a stadionokba ömlő milliárdokat. Nem függ össze semmivel (nem a francot): Magyarországon a második legmagasabb a megelőzhető halálesetek száma az Európai Unióban. 2016-ban tízből nyolc haláleset elkerülhető lett volna.

Nem baj, mert közben nem csak Mészáros Lőrincnek és a famíliájának, hanem az üzlettársainak is bejött az élet, ők aligha fognak úgy elhullani a retkes magyar egészségügyben, hogy meg lehetett volna menteni őket. Ezzel szemben közpénzmilliárdokból építhetnek élményparkokat a Balatonon (Miután megoldották, hogy a balatonszemesi kemping helyére villapark és luxusszálloda épülhessen, ugye.) Ezek közül is bizonyos Szepesi Richárd a legeredményesebb, ő a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatain már 9 milliárd forintot kaszált. És nincs egyedül...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése