2019. október 17., csütörtök

CSALÁSI IDILL. A LUXUS FÜGGETLENNÉ VEDLETT BORKAI FIA ÚGY ÁLL A SAJÁT LÁBÁN, MINT ORBÁN LÁNYA. KÖZPÉNZBŐL

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2019.10.16.


...1. Homályosan szerzett, kapott 1 millió forint a gyereknek.

Nincs még vége, mert Hadházy Ákos tovább görgette a korrupciós győri álomcsalád ügyeit, most különös tekintettel a gyerekre. 
A fiú nemzetközi kapcsolatok koordinátora is. Sokoldalú a gyerek, sok-sok oldalról veszi fel a pénz. Hol máshol, mint a Győri Audi ETO Kézilabda Clubnál. Borkai apuka fideszes városvezetőként márciusban 13 millió forint önkormányzati támogatást javasolt, a szokásos évi apanázson felül a klubnak.

Különvéleményem: Majd egyszer csak valaki kideríti, mennyiből él az a kézilabda csapat, ahol magyar játékos nevét nemigen hallani, tele vannak külföldi sztárjátékosokkal, ők pedig nem – ők sem – a magyar átlagbérért sportolnak. Ez is lehet egy szép történet, és akkor még azt is megjegyezném, hogy a bizonyára politikailag teljesen független nagyszerű játékos Görbicz Anita kedves vendég szokott lenni a karmelita kolostorban. Például A független Magyarország napját ünnepelte együtt Orbánnal a krém: Nagy Feró, Sebestyén Márta. Eperjes Károly, Keresztes Ildikó, Szikora Róbert, Leslie Mándoki, Nagy László kézilabdázó, Görbicz Anita, Mocsai Lajos, Vincze Ottó (Görbicz férje), Király Gábor, Liu Shaolin Sándor és Liu Shaoang.

Haladjunk tovább, csessze meg, mert botrányos dolgok történtek ott Győrben. Az eredetileg focista Ádám fiú sportmenedzser a női kézilabdázóknál, ám a 2019/2020-as szezonra szóló, TAO-támogatás iránti kérelemben már mint technikai vezető szerepel. A Győri ETO két ember fizetését oldja meg felerészben a sportcsapatoknak felajánlott társasági adóból: Bartha Csaba klubelnökét és Borkai Ádámét.

„Azt nem tudjuk pontosan, mennyit keres az ETO-nál a Borkai-fiú, csak azt, hogy kettejük teljes, éves bérköltsége 21,9 millió forint, aminek a kérelem szerint a fele lenne a támogatás. Két embernek ez átlagosan havi bruttó 900 ezernél többet jelentene, de persze nem biztos, hogy ők ketten ugyanannyit kapnak kézhez” – közölte Hadházy Ákos.

Az pedig már csak pitiség, hogy Borkai Ádámnak és Bartha Csabának nincs meg a szakmai jogosítványa, annak beszerzése folyamatban va
n. Sok a Borkai-szál az ETO felé!

Tehát:

2. A havi 1 millió mellé még a TAO-pénzből is kap minimum évi 10 milliót a korrupcióban kikupálódott srác – szakmai tudás nélkül.

Mi ez, ha nem a mocskok mocska, és ez a Borkai még végig bír menni Győrben, és sok helybéli pacsizik vele. Hiszen a luxus függetlenné vedlett, a szexturizmusban, lopásban jártas Borkai Zsolt fia éppen úgy áll a saját lábán, mint Orbán lánya. Közpénzből. Ez a magyar családi csalási idill. Mondják, nem undorítóan gáz?

Az önök véleménye

Majd ha minden parlamenti kèpviselonek lesz kozèpfokù nyelvvizsgàja , ( rendes ! nem vett !..) akkor lehet(ne) egyetemi felvètelihez kötni .Amùgy euròpa ” rothadò felèn” ez ùgy van, hogy mire diplomàzol, van 1-2- kozèpfokù nyelvvizsgàd , hiszen az 5-7 èv alatt van időd felkèszulni ! Mondjuk itt a feltètelek is adottak.. (Krisztina)

Azt hol lehet kezdeményezni,hogy bizonyos földrészeket átrendezzenek? Mi szeretnénk ázsiához csatlakozni.Vagy pedig visszavándorolni.De előtte eladjuk a balatont,meg mindent,hidakat,,épületeket. Lölő hamar megoldja az üzleti részét. Családonként viszünk egy bográcsot,némi besózott birkafejet,ebben hasznos tanácsokat fog németh sziszi adni,és már mehetünk is.De azt nem tudom,hogy az ukránok átengednek-e? (janos)

Azt mondja Mráz, hogy “a Borkai-ügy az ellenzéki szavazókat mozgósította, akik mindig is mondták, hogy a Fidesz ilyen, az előítéletre pedig megérkezett a bizonyíték”. Ja, így 10 + 4 év után pont az előítéletekre alapoztunk.

Kirgizbasi mosolya priceless
. (Éva)

A legnagyobb pofon nekik, ha normálisan és jókedvűen éljük az életünket és a lényegre koncentrálva építjük a várost, olyanra amilyenre szeretnénk: zöldre és emberközelire! Próbálják majd akadályozni, de józanul és kedélyünket nem elveszítve, valamint indulat és gyűlölködés nélkül, együttműködve mindenkivel , akivel csak lehet, sikerülni fog! (Vagyim)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.