2019. október 30., szerda

FIDESZES HALOTTLÁTÓK POLGÁRHÁBORÚS DAKOTA LÓHÁTON

KOLOZSVÁRI SZALONNA
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: Swan Edgar
2019.10.30.


Jó reggelt! Szívem szerint napsugarasat kívánnék, de jelenleg kevés rá az esély. Azért persze kívánni még lehet. Már az önkormányzati választásuk után járunk három héttel, de nem laposodott el a politikai hacacáré, sőt. Bevallom, én még most is tudok örülni minden apró pofonnak, ami a kormány orcáján csattan. A jelentékenyebb kokikról, sallerekről és balhorgokról nem is szólva. Egyszóval egy kicsit elviselhetőbb lett az élet, mint akár csak egy hónappal ezelőtt is volt. Nem is annyira a káröröm miatt – még most is vállalom, bármennyire csúf dolog is, megdolgoztak érte, én pedigmegkínlódtam érte -, hanem azért, mert benne van a változás, a jó irányba változás. Közelebb jött az a fény az alagút végén, és már az is látszik, hogy nem a vonat lámpája. Valahogy frissebb, szabadabb a levegő. És ez nagyon fontos.

Úgy fest, Handó Tündét kimenti a Fidesz az egyre kínosodó szituációból. Ezentúl alkotmánybírói szerepben tündökölhet Szájer József felesége, mert első a család és egyébként sem hagynak senkit az út szélén. Hálisten. Polt Pétert jelöli Áder János legfőbb ügyésznek. Mondhatnám, hogy baromira meg vagyok lepődve, de miért éppen most kezdenék el hazudozni? Ki a fenét jelölne, ha nem Poltot? Ezt a bulit már végig kell táncolni, nincsen belőle kilépés. Polt nem helyettesíthető még a legszervilisebb elvtársukkal sem. Ahhoz túlságosan nagy a tét.

Fideszék éppen azt ünneplik, hogy Ursula von der Leyen alkalmasnak találta Várhelyi Olivért uniós biztosi posztra. Azt nem lelkendezték még el propagandáék, hogy azt nem lehet tudni, konkrétan milyen posztot kaphat Várhelyi, ahogy azt sem tudni, megszavazzák-e? Mert Ursula von der Leyen csak jelöli, dönteni nem ő fog. Meglátjuk, mint vak a poharat. Azt hiszem…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.