2019. október 15., kedd

ORBÁN JÓ, BORKAI ROSSZ

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2019.10.15.


A győriek ma elmondják a véleményüket, én majd hétfőn mondom el. Ezt válaszolta a szavazófülkéből kilépő Orbán Viktor egy újságírói kérdésre. Aztán nem mondta el a véleményét, sajtóhírek szerint Kövér László és Kubatov Gábor kapta a feladatot, hogy elbeszélgessen a megtévedt báránnyal, Borkai Zsolttal.

Orbán, mint már annyiszor, ezúttal is alacsonyabb szintre szignálta ki a Fidesz számára kellemetlen ügyeket. A Fidesz örök és megbonthatatlan elnöke kínosan ügyel arra, hogy személye ne sározódjék be. Tőle tudjuk, hogy nőügyekkel nem foglalkozik, üzleti ügyekkel még annyira sem, most meg itt van Borkai Zsolt győri polgármester botránya – naná, hogy a miniszterelnök kurvázással, kokainnal és korrupcióval sem foglalkozik.

Az már a választás óta tudható, hogy a Fidesz vártnál rosszabb szerepléséért Borkai Zsoltnak kell elvinnie a balhét. Aminek van valós alapja, hiszen kétségtelen, hogy az egykori tornász, akit nemrégiben egy luxusjachton készült szex-videó főszereplőjeként láthattak a győri választópolgárok, jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a Fidesz az önkormányzati választáson rosszul szerepeljen. A többi között neki köszönheti Tarlós István, hogy már nem ő a főpolgármestere Budapestnek, és neki köszönheti a Fidesz, hogy a fővárosi kerületek nagyobb hányadát hétfőtől ellenzéki polgármester vezeti...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.