2020. január 12., vasárnap

A NER AKKOR OMLIK ÖSSZE, AMIKOR SEMMIT NEM ÉR ORBÁN HAZUGSÁGA, HOGY NEM Ő ÍRT ALÁ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.01.11.


Orbán év eleji sajtótájékoztatójának számos eleme felháborító, ezek közül is kiemelkedik, amikor Orbán az általa létrehozott médialapítványhoz semmi köze nincs, mert a létrehozás alapdokuemntumait nem ő írta alá: “Én semmit sem írtam alá, ami a Kesma létezéséhez érdemben hozzájárult volna. Ez egy magánalapítvány” – mondta. Orbán azt akarja elhitetni, hogy neki semmi köze ahhoz, hogy a parancsára vett médiumokat az általa irányított oligarchiák ingyen és bérmentve varázsütésre betolták ebbe az alapítványba, ami a rendszer propagandagyáraként működik. Semmi köze hozzá, mert ő nem írt alá semmit.

Ha egyszer megbukik ez a velejéig rohadt rendszer, akkor Orbánnak ezek a kijelentései általános derültséget okozva kerülnek majd be az “Orbán és társai” büntetőper főtárgyalásának jegyzőkönyvébe. Nem számít, hogy mit írt alá, az számít, hogy mit tett. S ha egyszer ez a rendszer összeomlik, akkor mindenki menti majd az irháját, és amikor már nem kell Orbántól félni, és senki jövőjét nem ő határozza meg, akkor majd elmesélik szépen a többiek, hogy mikor, ki, mire utasította őket. Még arra sem kell majd hivatkozni, hogy az alapítvány létezése annak köszönhető, hogy ő nemzetstratégiainak minősítette a létezését, amit viszont már ő írt alá. Majd elmesélik a többiek, hogyan működött az Orbán-rendszer, kié volt a pénz, amit használtak.

A Fidesz mind bűnszervezet megalakulás a kilencvenes évek első felére tehető, amikor Simicska Lajos egy maffiaközpontot hozott létre a Fidesz egyik székházában, ahol biztonsági őrök dolgoztak, beengedő kapu volt, és ahol gyártották a cégpapírokat, annak szellemében, hogy mindenkinek jogában áll hülyének lenni. Kicsiben kezdték, adócsalással foglalkoztak, aztán banki hitelek elrablásával és eltüntetésével, s így tovább, egészen az államkassza professzionális kirablásával, az állam magánosításával, beleértve a Magyar Nemzeti Bankot. Ez a bűnszervezet kezdettől a “lepapírozásra” építette a stratégiáját, azzal a hatalmas tévedéssel, hogy ami “le van papírozva”, az törvényes. Ha kell, majd hoznak rá egy törvényt, oszt jónapot.

De még ez is lehet törvénytelen, a szervezett bűnözés egyik aktusa, ha az igazságszolgáltatás nem elfogult és részre hajló. Orbán és bandája a “lepapírozást” eddig is csak azért úszta meg, mert vagy az ellenzéke hozott olyan politikai döntést, hogy nem nyomozzák ki a bűncselekményeiket és nem állítják bíróság elé őket (ebben megbocsáthatatlan felelősség terheli az MSZP-t, amely összejátszott pénztárnoki szinten Orbán bűnszervezetével), vagy maguk kisajátították az igazságszolgáltatást, felszámolták annak függetlenséget, és így törvény felett állóvá tették magukat...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése