2020. január 19., vasárnap

AMIKOR SEMJÉN ZSOLT VÉRT IZZAD

KOLOZSVÁRI SZALONNA 
- NEHAZUGGY BLOG
Szerző: TÓTH ILONA
2020.01.18.


...Semjén Zsolt a többi között azzal indokolta a pártcsaládban való maradást, hogy ő személyesen vért izzadt, hogy visszavegyék őket, miután a KDNP előző vezetése kizáratta a pártot onnan. Ahhoz, hogy a KDNP maradjon a Néppártban, „nagy hit kell”, de ez megvan, a KDNP-nek nagy a hite.

Milyen igaz, Semjén mindig vért izzad, ha valami munkával jár, ’oszt akkor sem sikerül mindig teljesítenie. A doktor úr nem bírt megírni egyedül egy disszertációt sem, nem bír egyedül indulni a választásokon. Csak az orvvadászatban, az Erdélybe belovagolásban jó. Igaz, menti a keresztényeket Ázsiától Afrikáig, mint a rosseb, mert valakik, valahol üldözik őket. És ezt az ő lelke nem bírja elviselni. Csak k*rva sok közpénzzel lehet megvigasztalni a nagy mellényű törpét. Nehogy sírjon, megtesszük helyette mi. Szegény.

Egy képviselőjük van – Hölvényi György – az Európai Néppártban, a Fidesznek tizenkettő. Hogyan bírnák képviselni a nemzeti, keresztény Magyarországot. Az aztán nem fordulhat elő, hogy Viktorovicsot magára hagyják a nagy kínlódásában. Mert még megbosszulja. A pápára pedig soha semmilyen körülmények között nem számíthatnak. Nem is hisznek neki, hiszen megmondta már évekkel ezelőtt Bayer Zsolt szélsőjobboldali publicista, hogy Ferenc pápa “demens vénember” és “gazember”. Nem hallottam, hogy a kádéenpések rárontottak volna Orbán kedvenc barátjára. Látja, Semjén, ehhez valóban ócska, hazug és nagy hit kell.

Van remény. Megmondta a dohos mellényű Harrach Péter az RTL Klub Híradójában, hogy a KDNP akkor is átugraná az ötszázalékos bejutási küszöböt, ha a Fidesztől függetlenül, önállóan indulna a 2022-es parlamenti választáson.
- 1994-ben sikerült öt százalék (5,3) felett teljesíteniük,
- 1998-ban a párt 2,3 százalékon állt meg,
- 2002-ben listát sem tudott állítani,
- 2006 óta pedig a Fidesszel közös listán indul.

Szegény Harrach, berúgták az öngólt, amikor ők is megszavazták azt a házszabály-módosítást, amely szerint a jövőben csak azok a képviselők alakíthassanak frakciót, akik a saját pártjuk színeiben indulnak a választáson. Semmi baj, az önbizalom meg a nagyképűség megmaradt a jó keresztényekben...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.