2020. március 19., csütörtök

KUSS, MI ÍGY SZOKTUNK BEJELENTENI!

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.03.19.


Szerdán kora délután elterjedt a hír, hogy délután háromkor Orbán Viktor bejelentést tesz a Facebookon. A miniszterelnök – szokása szerint – néhány percet késett, ám az igazi megpróbáltatások csak ezután következtek. Négy-öt percig láttuk Orbánt, ám a hangját nem hallottuk, a Nemzet Bejelentője némán tátogott. Aztán megszűnt ez is, az illetések rájöhettek, hogy Orbán és a Karmelita kolostor látványa, bármennyire is kedves egyeseknek, bejelentésnek kevés, úgyhogy elvették a képet is, és közölték, hogy hamarosan jelentkeznek.

Ezt az ígéretüket meg is tartották. Igaz, majd egy órát kellett várni arra, hogy megtudjuk, miről beszélt Orbán. Addig az önkéntes házi karanténba menekült ország csak találgatott, hogy mit is szeretett volna közölni velünk a miniszterelnök. Sokan viccesre vették a figurát, és arra tippeltek, hogy bejelenti a lemondását, mások biztos helyről tudták, hogy a kijárási tilalom bevezetését fogja kihirdetni.

A köztévé nem találgatott, sokáig úgy tettek, mintha semmi sem történt volna, majd, amikor sikerült megreparálni az Orbán-féle videót, közölték: olyan sokan akarták látni és hallani a miniszterelnököt, hogy összeomlott a Facebook oldala...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.