2020. április 15., szerda

ORBÁN SORSÁRA HAGYJA A KÓRHÁZI KEZELÉSRE SZORULÓK 60 SZÁZALÉKÁT - NEM SZERETJÜK EZEKET AZ ERŐS SZAVAKAT, DE EZ MÁR GYILKOSSÁG - AKITŐL MEGVONJÁK AZ ÉLETMENTŐ EGÉSZSÉGÜGYI KEZELÉST, AZT MEGÖLIK

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.04.15.


Gyakorlatilag megszűnt Magyarországon az egészségügy a kórházi ellátást igénylő betegek 60 százaléka esetében a koronavírusra hivatkozva. Ma jár le a határideje annak az intézkedésnek, hogy minden kórház köteles kiüríteni a férőhelyeinek 60 százalékát, hogy helyet készítsenek a koronavírus fertőzöttjei számára. Orbánb Viktor ezzel elismerte, hogy az általa tíz éve folyamatosan és szisztematikusan rombolt magyar egészségügy képtelen ellátni a feladatát, és sorsára hagyja a kórházi kezelésre szoruló súlyos betegek 60 százalékát, akik akár meg is halhatnak.

Nem szeretnénk idézni az ellenzéki Orbán Viktor hasonló helyzetekben előadott szónoklatait és hatásvadász stílusát, de ez egy tisztességes helyzetértékelés esetén is minden országban a kormány azonnali lemondását és távozását követeli. A magyar emberek egész életükben fizették a járulékot. Sokan igyekeztek magán-nyugdíjpénztári megtakarítás formájában is gondoskodni magukról, de azt a pénzt minden ellenszolgáltatás nélkül Orbán elloptaa magyar polgároktól. Tíz éve hagyja lerohadni a magyar kórházakat, ahonan menekülnek az orvosok és a nővérek külföldre. Így érte el Magyarországot a világjárvány.

Miközben Orbán a gázszerelő strómanja, a lánya és a veje nevére íratta immár a fél országot, dollármilliárdokat loptak ki az adófizetők pénzéből, amit az egészségügyre kellett volna fordítani. Ahelyett, hogy a járvány ellen hatékony intézkedéseket tennének, a várható fertőzötteknek külön járványkórházakat, mobilkórházakat állítottak volna fel, amire lett volna idő, és pénz is, ha még most is nem Mészárosnak és Tiborcznak adogatnának milliárdokat, hogy az ellopott kikötőiket fejlesszék, utcára teszik a kórázban épolt súlyos betegek 60 százalékát, egy részüket minden bizonnyal halálra ítélve.

A magát “nemzetinek” és “kereszténynek” nevező “kormány megbukott. Képtelen kormányozni, képtelen az emberek alapvető szükségleteit ellátni, az egészséghez való jogukat biztostani, mert a pénzt ellopták, a járványt nem fékezték meg, csak a tesztelésekkel a statisztikai adatokat és a valóságot meghamisították, és most is rossz döntéseket hoznak. Most is sajnálják az adófizetők pénzét az adófizető betegekre költeni, mert Orbán fasiszta állama csak az erőseké és az egészségeseké, és nem akar pénzt költeni betegekre és öregekre. Nekik egy sorsot szánnak: haljanak meg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.