2020. május 1., péntek

KÖVÉR MEGÉRETT A KÉNYSZERZUBBONYRA, ELHATALMASODOTT RAJTA AZ ELMEBETEGSÉG - LEHET-E A PARLAMENT ELNÖKE EGY ELMEBETEG, AKI A NÁCI VEZÉRKARRAL AZONOSÍTJA AZ EU-T, AZ ELLENZÉKET LEZSIDÓZZA ÉS KITAGADJA A NEMZETBŐL?

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.04.30. 


Kövér László elmeállapota rohamosan romlik, ami nincs összefüggésben a járvánnyal, mert egy hosszú folyamat végső stádiuma felé közeledünk. Ha van ennek az embernek barátja, most próbáljon segíteni rajta, és szállíttassa időben elmegyógyintézetbe, mielőtt kárt okoz magában vagy másokban. A Fidesz kommunistázó kommunistája súlyos tudathasadásban szenved, az ideológiai zűrzavar olyan mértékben károsította az agyát, hogy elkerülhetetlen a kényszerzubbony használata.

Ha egy elmeorvos figyeli a magyar parlament működését, és abban Kövér házmesteri ténykedését, a diagnózist már régen felállíthatta. Magyar országgyűlés tekintélye még ilyen mélyre nem süllyedt. Kövér parlamenti katonái, büntetései, ahogy szenved a parlament elnökeként a pulpituson, hogy nem lőheti agyon, nem tehet kötelet az ellenzékiek nyakára, mind-mind súlyos jelzések ennek a megzakkant embernek a képzeletbeli kórlapján, amelynek legfőbb baja az, hogy képzeletbeli. Kövér László, ez az ígéretes ifjúkommunista, az MSZMP KB nagyreményű munkatársa beleőrült abba, hogy fasisztának kellett lennie, és a fasiszta ideológia teljesen az agyára ment. Meghasonlott önmagával, megbomlott az elméje.

Ezt a szerencsétlen beteg embert egy falusi képviselőtestületből is kényszerzubbonyban szálltanák el, amikor kifejti a 2-essel kezdődő személyi számot viselőkről az ostoba, buta, bugris véleményét. De mivel a korlátlan hatalom birtokosának, Orbán Viktornak hűséges csahos kutyája, ezért egy országnak kell néznie egy elme totális leépülését a parlament elnökének személyében. Ezt a megroggyant elmebeteget már régen ki kellett volna zárni a közéletből, de ma már tarthatatlan. Miért nem szól valaki Orbánnak, hogy a jó edző lehozza a játékosát, ha elveszíti a fejét. Vannak sérültek, azokat nem kell tovább játszatni. Az a baj, hogy az Orbán-féle keverék náci és keresztényfasiszta ideológia maga is egy elmekórtani eset, ezért nem könnyű megállapítani, amikor valaki egyszerű náci ideológusból komplett őrültté válik.

Kövér a magyar parlament elnökeként adott egy interjút a Demokratának (micsoda megcsúfolása ez a “demokrata” szónak), amelyet így foglalt ossze az “újság” : “A magyarországi ellenzék a globalista, nemzetellenes hálózat része, a nyugat-európai véleményformálók az ő szándékosan helytelen információikra, rágalmaikra alapozzák a maguk propaganda-hadjáratát. A hazai ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata. Ilyen értelemben semmiben sem különböznek Rákosi Mátyástól vagy Gerő Ernőtől.” Csurka István náci alapvetése liberális szemét ehhez képest...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.