2020. július 5., vasárnap

ORBÁNNAK EGYRE NEHEZEBB A DOLGA A KÖZRÁDIÓBAN, HA A RIPORTERNÉL IS KEMÉNYEBBEN AKAR BELESZÁLLNI A BALOLDALBA VAGY BRÜSSZELBE

444.HU
Szerző: haszanz
2020.07.05.


Hunyjuk be a szemünket és koncentráljunk! Erősen. Képzeljük el, hogy Magyarország miniszterelnöke párttársainak zárt körben olyanokat mond, ami nagyon-nagyon kínos, sőt rá és pártjára nézve káros lenne, ha nyilvánosságot kapna. 

Tényleg nehéz elképzelni, de próbáljuk meg!

Most jön a még nehezebb rész: képzeljük el azt is, hogy a kormányfő beszédét valaki felveszi és eljuttatja a közrádiónak! Megvan?

Most azok a kevesek, akik eljutottak idáig, próbálják meg elképzelni a lehetetlent: a közrádió leadja a beszéd legkínosabb részeit, és ismétli minden hírműsorában.

Ébredjünk fel, már nem 2006-ban vagyunk, 14 éve volt az őszödi veszéd, hanem 2020-ban, amikor a közmédia fel lett szabadítva a balliberális terror alól.

A közszolgálati média évek óta bizonyítja, hogy szolgálatban nincs párja, és ezt mindig képes fokozni. Most a jelek szerint leginkább arra van szükség, hogy bátorítsák kicsit Orbánt Viktort, hogy ne féljen, mondja el nyugodtan a véleményét az ellenzékről és Brüsszelről. Csak kicsit biztatni kell a kérdésekkel...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.