2020. augusztus 14., péntek

HA EGYSZER EL AKARJÁK ZAVARNI ORBÁNT, MAGYARORSZÁGON IS FEHÉROROSZ HELYZET LESZ

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.08.12. 


Orbán Viktor gondoskodott arról, hogy őt soha ne lehessen demokratikusan leváltani. Ezért hazugság, amikor a rendszert pénzért legitimáló, kollaboráns ellenzéki pártok négyévente azzal hitegetik a választókat, hogy majd összefogással leváltják Orbánt. Ha ennek bármilyen veszélye felmerül, azonnal olyan törvénymódosítást szavaznak meg, hogy ez lehetetlen legyen. Az álellenzék pedig mindig mindent tudomásul vesz, és a tények ellenére továbbra is azt hazudja, hogy Orbánt demokratikus választások útján le lehet váltani. Mindez csalás és kizárólag ezeknek a pártoknak az anyagi érdekeit szolgálja, de négyévente mégis belarántják az embereket a választésokba, amelyek egyetlen célt szolgálnak, hogy azt a hamis látszatot keltsék, mintha a magyar mindig törvényes választás keretében juttatják Orbánt kétharmados többséggel hatalomra. Amikor ez megtörténik, akkor egy kicsit lapítanak, és kezdődik a hitegetés elölről.

Ebben a helyzetben egyetlen esetben történhet változás, ha a magyarok elsöprő többsége el akarja kergetni Orbánt, az országban nemcsak a szavazatukban bíznak, hanem mindenáron szabadulni akarnak tőle. Ez csak akkor következik be, ha a rendszer elleni harag, a hazugság gyűlölete nő, és eléri a kritikus pontot. Ebben az esetben majdnem mindegy, hogy milyen eszközt vesznek igénybe, ha megpróbálják dühből a szavazatokkal leváltani, mert ha az nem sikerül, akkor olyan helyzet alakul ki, mint a többi primitív diktatúrában, ahol a nép váltani akar, és már nem hajlandó tudomásul venni a diktatúrát, de elcsalják a választásokat. Akkor a nép nem törődik a hazugságokkal, a formákkal, ki akarja követelni a diktatúra bukását, a diktátor távozását és a bűnbanda felelőssére vonását.

Ha ez bekövetkezik, akkor magyarországon elmúlik a fasizmusba való békés átmenet bársonyos ellenforradalmának korrupt légköre, és minden hazugságtól, kémutatástól és csalástól megtisztítva áll szemben az igazság a hazugsággal. S aki akkor még mindig a hazugságot mondja, és nem tud váltani, nem hajlandó távozni, az elszabadítja a gyűlöletet és a nép tiltakozását. Ez történik minden esetben, amikor vagy erőszakkal kényszertenek egy népre egy diktatúrát, vagy a nép közömbösen veszi tudomásul a jogfosztást, az alkotmányosság és a jogállamiság eltörlését, és azt gondolja, hogy annak semmi következménye nem lesz. Nem védik meg az alkotmányt, a jogot, a törvényt, mert kereseik a kiegyezést és a hatalommal való békés egymás mellett élést. Éppen úgy, ahogyan ez Magyarországon történt. Aki lemond a jogról, az elzárja magát attól a lehetőségtől, hogy békésen, erőszakmentesen váltsa le a neki nem tetsző hatalmat.

Ezért érdemes most a magyaroknak Minszkre figyelniük, mert saját jövőjük lehetséges előképét láthatják. Ha Orbántól egyszer meg akarnak szabadulni, akkor szembesülniük kell először azzal, hogy nem lehet, majd a bőrükön érezhetik, hogy Orbán nem hajlandó átadni a hatalmat. Ugyanez a diktatúra volt 2010-től kezdődően, csak nem kényszerítették nyílt színvallásra az önkényuralmat. De ha komoly változást akarnak, Orbán erőszakkal válaszol, külföldi ügynökökre, magyarellenes idegenekre, Soros Györgyre, Brüsszelre, nemzetellenes liberális árulókra, és törvénytelen csőcselékre fogja majd azt, ami történik, amely ellen ő a “nemzet” érdekében, és a “törvényesség” helyreállítása érdekében lesz kénytelen fizikai erőszakot alkalmazni és bevezetni a nyílt diktatúrát, amit jelenleg csak a nép önkéntes engedelmessége miatt nem gyakorol..
.

ITT OLVASHATÓ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.