2020. augusztus 9., vasárnap

MÉG MINDIG JOBB, HA RENDES MAGYAR EMBEREK LOPNAK TŐLÜNK

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2020.08.09.


Rendes magyar ember nem kételkedik abban, amit a kormány a migránsokról kommunikál. Tudja, hogy az illegális bevándorlók – ha tehetnék, már rég ellepték volna Magyarországot. Igaza van Müller Cecília országos tiszti főorvosnak és Orbán Viktor miniszterelnöknek, amikor azt mondják, hogy a migránsok járványt terjesztenek.

Rendes magyar ember nem érti, miért kell hőzöngeni az Index és a színművészeti egyetem miatt. Eddig is volt valahogy, és ezután is lesz, mert úgy még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna. Rendes magyar embernek fát lehet vágni a hátán. Ha valakit megszívatnak, az biztosan azért van, mert megérdemli. Ha belerúgnak, azt is. Ha nem ugrált volna, nem feltűnősködik, a haja szála nem görbül. Ő sem ugrál, nincs is neki baja, tessék csak ránézni!

Rendes magyar ember elítéli a füvezést. Nem tudja mi az, de valami nagyon csúnya gonoszság lehet. A múltkor is mutattak egy füvest a tévében, hát az úgy nézett ki, hogy ne tudd meg, aranyapám! Ha rajta állna, börtönbe vágná az összest. Az igaz, hogy ő maga legalább harminc éve nem volt józan, de az más. Inni, berúgni, férfias dolog, nem nyafka, hosszú hajú buzeráns libernyákoknak való. Pénz számolva, asszony verve jó...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.