2020. augusztus 19., szerda

MÉSZÁROS LŐRINC KISZÁLLT HORVÁT FOCICSAPATÁBÓL A FELCSÚT SIKEREI MIATT

G7.HU
Szerző: JANDÓ ZOLTÁN
2020.08.19.


Nagyjából egy hónapja minden előjel nélkül lemondott tisztségeiről és eladta részesedését az eszéki futballcsapatban Mészáros Lőrinc. A felcsúti milliárdos részesedése egy magántőkealaphoz került, amely mögött hivatalosan nem tudni, hogy ki áll, de nem nehéz megtalálni a kapcsolódási pontjait a Mészáros-birodalomhoz. A tranzakcióra a felcsúti Puskás Akadémia sikerei, egészen pontosan a csapat Európa Liga szereplése miatt volt szükség.


Mészáros Lőrinc tovább erősödött

„Meszaros: Osijek ide dalje”, azaz „Mészáros: Hajrá Eszék” címmel számolt be június legvégén a horvát klub honlapja a csapat mögött álló cég tisztújításáról. Maga a tudósítás sok érdekességet nem tartalmazott, bár néhány dolog arra utalt, hogy a felcsúti milliárdos még inkább megerősítette pozícióit a horvát klubnál.

Az írás szerint – amit a helyi cégjegyzék is megerősít – a felcsúti milliárdos maradt az NK Osijek s.d.d. nevű vállalat felügyelőbizottságának elnöke, és szintén benne maradt a grémiumban Mészáros állandó üzlettársa és barátja, Szíjj László valamint Takács Mihály, a felcsúti futballakadémia igazgatója is. A horvát tagokat azonban lecserélték, két teljesen új ember került be a testületbe...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.