2020. augusztus 6., csütörtök

WINKLER RÓBERT: „MOST MÁR MI IS A CSICSKAMÉDIÁHOZ TARTOZUNK”

444.HU
Szerző: ÁCS DÁNIEL
2020.08.06.


„Hogy fel kellett-e mondani az indexeseknek? Nem volt hova hátrálni.” 

Winkler Róbert remek vlogja különkiadással jelentkezett. Kivételesen nem sörökről vagy járművekről, utazásról osztotta az észt, hanem arra válaszolt, hogy szerinte mi történt az ország legfontosabb lapjával, az elmúlt hetekben összeomlott Indexszel, ahol miután Bodolai László, a tulajdonos Magyar Fejlődésért Alapítvány kuratóriumának elnöke menesztette a főszerkesztőt, Dull Szabolcsot, felállt szinte a komplett szerkesztőség.

Winkler az idők kezdete óta a Totalcar újságírója, szerkesztője, műsorvezetője. Ez az Index testvérlapja, így elég jól ismeri a belső viszonyokat, és jól ismeri, és kedveli Bodolai Lászlót is, aki ügyvédként többször képviselte. Viszont itt most Winkler szerint rosszul mérte fel a helyzetet. Azt mondja, hogy Bodolai tévedése abban gyökerezik, hogy azt hitte, ha a Fidesz körül vannak befolyásos, fontos haverjai, akkor ő majd el tud intézni mindenféle dolgot.

„Bodi befolyásos haverjai a másik oldalon olyan magasságokig érnek a fideszes sztratoszférában, mint például Deutsch Tamás. Ő védte abban a nagyon abszurd perben, amikor Juhász Péter azt állította, hogy Deutsch Tomi drogos. Aztán itt van még a két szakértő, akik az Index felrobbantásában aktívan segédkeztek. Gerényi Gábor szintén egy ős Fidesz-közeli igazából nem tudjuk, hogy micsoda. És a másik Superman, Erdélyi Zsolt, a fiatal, dinamikus reklámszakember, akitől az a remek ötlet származott, hogy rúgják ki a főszerkesztőt.”

A szerkesztő arról beszél, hogy Bodolai ezekkel az emberekkel próbált sakkozni, hogy így valamit megmentsen az Indexből. Azt hitte, hogy ha beáldozzák a főszerkesztőt, akkor még pár hónapig kihúzhatják. De Winkler szerint elmérte a dolgot.

Ha fentről leszólnak, hogy ennyi volt, akkor ennyi volt. És teljesen mindegy, hogy ki mondott mit, hogy ki adott utasítást kinek. Mindenki tudja, hogy csak egy ember létezik. Minden tőle jön. Én azoknak a táborához tartozom, akik azon is csodálkoznak, hogy eddig egyáltalán elhúzta az Index.”
...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.