2020. december 1., kedd

A NÁCI BESZÉD NER-KOMPATIBILIS, A SZEXPARTI NEM

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2020.12.01.


Ezért lesz közügy egy ember magánügye, mert képes ilyen ideológiákat képviselni az Európai Unióban, este pedig megy a drogos barátaival szexpartira

Hamisan ítélik meg az orbáni reakciókat azok, akik csupán abból indulnak ki, hogy Orbán soha nem vált le senkit, mert az a bukás elismerését jelentené. Különösen nem a politikai ellenfelei követelésére. Ez nem igaz, mert vannak olyan esetek, amikor a Fidesz nem védi meg az embereit: például akkor, ha valaki saját zsebre lop, s Orbánt rövidíti meg, vagy ha szexpartin vesz részt. Orbánt nem lehet meglopni, mert az főbenjáró bűn, és a Fidesz képmutató, álkeresztény, álkonzervatív családképét sem lehet rombolni szexpartikkal, mert az nem fér bele a NER imázsába.

A náci beszéd viszont belefér. Demeter Szilárd marad a helyén, még valódi bocsánatot sem kellett kérnie, mondanivalóját csak megerősítette, és nem vonta vissza. Máskor majd körültekintőbben fogalmazza meg, hogy a holokauszt túlélőit ne sértse meg, de attól még a liberális jogállam egy náci NER-lakó számára gázkamra, a liberalizmus pedig nácizmus. Ezzel nincs semmi baja Orbánnak, ez belefér a Fidesz és a NER értékrendjébe. Ezt bátran kint tartják a kirakatban, csak Borkainak kellett távoznia és Szájert mondatták le azonnali hatállyal. Előző még érthetőbb, mert Borkai a NER-lovagok romlott életmódját minden szinten bemutatta, az EU-s pénzek ellopásától a korrupción át a prostitúcióig, minden yachtra került.

Szájer azonban egy házibulin vett részt, szabadidejében a magánéletét élte, amihez elvileg senkinek semmi köze nincs. Nem lenne, ha mindez nem ütközne a Fidesz és a NER képmutató keresztény propagandájába, és Szájer nem tépte volna a száját ennek a mocsok képmutató rendszernek a szolgálatában az Európai Parlamentben, miközben esténként meleg szexpartikon tivornyázik. Ez a kettő nem passzol, ezért nem magánügy. A Szájer által összetákolt alaptörvénybe éppen most írták bele, hogy a férfi férfi, a nő pedig nő, férfi csak nővel és nő csak férfivel szexelhet, különben megrontja és megfertőzi még a környezetét is, mint egy leprás. Ezért családot sem alapíthat. Szájer pedig olyan szexbulin vett részt, amelyen többségében férfiak voltak, amivel sejtetik a híradások, hogy a buli nem volt NER-kompatibilis. A legszebb az, amikor a homofóbokról kiderül, hogy érintettek. Ilyenkor le kell mondani, mert ez ellentétes a NER ideológiájával.

A nácizmus viszont nem ellentétes, a nácizmus maga a NER, mivel az illiberalizmus a zsidó liberális jogállamiság antitézise, maga a kőkemény antiszemitizmus és nácizmus. Ezért Demeter Szilárd marad, sőt egy nagy kitüntetés újdonsült várományosa, amivel az általa leírtakat ajánlják a NER-szimpatizánsok figyelmébe, Szájer viszont pszichés terhekre hivatkozva azonnali hatállyal lemond, mert utasítják erre. Tegyük mérlegre a két cselekedetet, vajon melyik kártékonyabb? Ha nincs kijárási tilalom és a rendőrség nem tart a járvány miatt razziát, ki sem derül, ami történt. Vagy ha Szájernek sikerül az ereszcsatornán gyorsabban menekülnie, senki meg sem tudja, hol járt. Kinek ártott vele? Kinek mi köze hozzá? Ha ő nem fogyasztott kábítószert, kizárólag a kijárási tilalmat szegte meg, ahogy a nyilatkozatában is csupán erre tér ki. Minden egyéb a magánélet része, amihez elvileg senkinek semmi köze. A többi ízlés dolga, nem bűncselekmény...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.