2020. december 2., szerda

TÓTA W.: JÓZSEF ÉS A SZÍNES, SZÉLESVÁSZNÚ BUNGA-BUNGA

HVG360
Szerző: TÓTA W. ÁRPÁD
2020.12.02.


Szájer bukásával az álszent homofóbia szenvedett el csapást. A hozzá hasonlóknak kicsit jobb lesz – ha ezt valami titkosügynök csinálta, akkor köszönjük József nevében is.


Nahát! Ennyit elég volt kimondani a kabaréban, amikor Imrédy Béláról kiderült, hogy kissé zsidó. Imrédy miniszterelnök ugyanis zsidózásból építette fel magát, sosem riadt vissza az uszítástól, sőt összehozott két zsidótörvényt is.

Pedig ott csak egy dédszülő hibádzott. Nem a zsinagóga ereszéről szedték le kaftánban, egy tarisznya macesszel.

Ma Szájer Józsefen röhögünk felszabadultan. Rég nem látott jókedvtől zsong Budapest és az ország. Igazi állatmesét hozott össze a csoportos meleg szexpartiról, gyülekezési tilalom idején, az ereszcsatornán, egy batyu extasytablettával menekülő monyók. A sztorit ismertük: ugyanígy mulattunk Borkain és Tőkés Lászlón, amikor kiderült, hogyan is értik ők a kereszténykonzervatív értékrendet, amit mindenki másra rákényszerítenének. Amerikában ultrafundi prédikátorok és melegeket „gyógyító” kóklerek szoktak lebukni hasonlóan. De kevesen szednek össze minden kelléket a szertárból úgy, mint Szájer.

Majd ha kiröhögtük magunkat, ejtsünk érte pár könnyet kutyafuttában. És emlékezzünk arra, hogy minden ilyen szerencsétlen mögött áll – és szenved – egy erős nő.

Szájer József lehetett volna boldog. Lehetett volna övé is Meseország. De míg a legtöbb rejtőzködésre, sötét lebujokba kényszerülő, a szégyentől rettegő meleg rajta kívül álló okok miatt él ilyen világban, Szájer tehetett volna azért, hogy Magyarország ne ilyen hely legyen.

Nem kötelező egy homofób pártban politizálni.


Akkor sem, ha pénz és hatalom jár érte...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.