2021. augusztus 18., szerda

CSUHÁSOK, TÉRDRE, TÁMADUNK!

HÍRKLIKK
Szerző: FÖLD S. PÉTER
2021.08.18.


Imahadjárat indul augusztus 20-án a jövő év áprilisáig azért, hogy minél több olyan képviselő kerüljön az Országgyűlésbe, aki a Tízparancsolatnak mind a tíz pontját erkölcsi normaként fogadja el, igyekszik aszerint élni mind közéleti, mind magánemberként. Ezt mondta a Magyar Nemzetnek az imahadjárat ötletgazdája, Gál Péter, a zamárdi művelődési ház igazgatója. A cél, hogy minden településen legyen legalább egy, ezért imádkozó személy.


Imahadjárat eddig még nem volt Magyarországon, pedig, lett volna rá igény. Különösen egy olyan országban van ennek létjogosultsága, amelynek miniszterelnöke kizárólag katonás kifejezésekben képes gondolkodni. A vírust kardélre hánytuk, a brüsszeli bürokraták megtámadták Magyarországot, a miniszterelnök pedig korábban puskaporszagot szimatoló harci paripához hasonlította magát.

Imaláncól már hallottunk, a jobb templomokban pedig imádkozni szoktak Orbán Viktor születésnapján. (Május 31, ha valaki netán elfelejtené.) De most már hadjárat is lesz, őszi, téli és tavaszi, és mint mindig, megint győzni fogunk. Mi úgy szoktunk győzni, hogy felállunk a földről, leporoljuk a zakónkat, és miközben várjuk az újabb pofonokat, öklünket fenyegetően nyugat felé rázva, szitkokat szórunk a hitetlenekre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.