2021. szeptember 9., csütörtök

A MATTHIAS CORVINUS COLLEGIUM ÉPÍTKEZÉSÉRE NEM VONATKOZNAK A SZABÁLYOK – LAPSZEMLE

HUPPA.HU
Szerző: Huppa
2021.09.09.


Külön kormányrendeletet hoztak


Újdonság, hogy aprólékos részletességgel határozza meg a kormány, melyik – szabályosan elfogadott, kihirdetett, ma is hatályos – kerületi rendeletnek melyik pontját kell semmibe venni.

A kormány határozatban áll ki Lengyelország mellett

Varga Judit szerint keddi döntésével az Európai Bizottság
„durva támadást intézett Lengyelország ellen, eddig példátlan módon beavatkozva egy szuverén tagállam igazságszolgáltatásába és jogalkotási folyamatába”.

Régi, bevált trükköt vett elő a Fidesz

Már májusban eldőlt a Fidesz vezetőségében, hogy a párt egy erős, de faék-egyszerűségű üzenetet tartalmazó kampánnyal indítja az őszi szezont – ezt állította a Népszavának több magas rangú kormányzati forrás.

Milliókért tolja a Fidesz-propagandát a Facebookon a köztévé

Szinte kizárólag olyan tartalmak propagálására, amelyekben Karácsony Gergely főpolgármester, ellenzéki miniszterelnökjelölt-jelölt, illetve az ellenzéki előválasztás negatív kontextusban szerepel, illetve amelyben a Fidesz politikáját és Orbán Viktort dicsőítik.

Van egy másik Magyarország

Milyen országkép tárul elénk a megyei napilapokból?

Orbán beszél, ha másokat hallunk is

Amíg a normálisan gondolkodó emberek velük foglalkoznak, addig sem figyelnek másra. Például az újabb kormányzati lépésekre, korrupcióra, törvénytelenségekre, a barátok és ismerősök helyzetbe hozására.

A Johnson fiú esete Schmidt Marival


“Schmidt fajtársnő ideológiai cimbijei hozták a zsidótörvényeket, ők gettósították a felmenőim, és ők küldték őket a halálba. Értük is térdelt a Harry Kane. Persze a magyar szabadságharcos nép, nem térdel le senki előtt, kivéve ha az illetőnek csinos bajuszkája van és visszapasszolná Kassát vagy Édeserdélyt.“

Ez nem a Fidesz zöld fordulata, hanem a leépített természetvédelem csődje

Egyelőre sem az államtitkár, sem a miniszter nyilatkozatából nem derült ki, a projekt kampányízű leállításán túl milyen terveik vannak a szigettel.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc közös bizniszbe vágtak

Mészáros Lőrinc a jelek szerint híve a családi bizniszeknek, hiszen azok után, hogy volt feleségével is számos közös gazdasági érdekeltsége volt tulajdonosi és/vagy operatív szinten, új választottjával is ugyanerre az útra lép.

Regisztráció nélkül is látogathatók a katolikus világtalálkozó programjai


Tán nincsenek elegen a kb. 20-30 milliárd forintnyi közpénz felemésztő rendezvényen?

Nem csak mosoly lesz a pápa és Orbán találkozóján


A katolikus egyházfő húsz percet szán Orbán Viktor kormányfőre… Szerintünk meg abba a protokolláris mosolygáson kívül sok minden más nem fér bele.

„Mindenki azt hitte, itt a világvége, s mind meghalunk”

A koronavírus idején a roma közösség csak az önzetlen adományozókra és az önfeláldozó aktivistákra támaszkodhatott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.