2021. szeptember 6., hétfő

BUDAPEST DÍSZPOLGÁRA LETT IVÁNYI GÁBOR, A MAGYAR EVANGÉLIUMI TESTVÉRKÖZÖSSÉG VEZETŐJE

24.HU
Szerző: RUGLI TAMÁS
2021.09.05.


A kormány által évek óta vegzált lelkész azt mondta, jobb a kerék alatt lenni, mint egy lenni a kerekeknek akár csak egy küllőjével is.


A főváros díszpolgára lett Iványi Gábor, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) vezetője, a hajléktalanokat segítő Oltalom Karitatív Egyesület elnöke – jelentette be vasárnap a Facebook-oldalán Budapest főpolgármestere, Karácsony Gergely.

A kitüntetésről szerdán döntött a fővárosi közgyűlés. Bejegyzésében Karácsony kiemelte, kötelességük kiállni Iványi Gábor és a MET mellett, már csak azért is, mert a közösségük vegzálása a főpolgármester szerint nem szól másról, kizárólag csak Orbán Viktor személyes bosszújáról.

"Márpedig ha Orbán Viktor bosszújáról van szó, akkor a fideszes kereszténydemokráciába belefér, hogy az állam aljas eszközökkel próbálja meg ellehetetleníti azokat, akik a legnemesebb küldetésért dolgoznak: az elesettek és hátrányos helyzetűek támogatásáért"

– írta Karácsony, utalva arra, hogy a magyar kormány célkeresztjében régóta ott van Iványi Gábor közössége, legutóbb épp egy 190 millió forintos kiegészítő támogatást vontak meg tőlük...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.