2021. szeptember 4., szombat

HÉTVÉGI OLVASNIVALÓ TROLLHATÁROZÁSTÓL A RAJONGÁS BETILTÁSÁIG

444.HU
Szerző: NEUBERGER ESZTER
2021.09.04.


Kellemes szombat reggelt! Ez a Reggel 4, a 444 napindító hírlevelének hétvégi kiadása.

Minden szombat reggel emailben küldjük el azokat az anyagainkat, amiket az utóbbi napokban írtunk a 444-re, és tökéletesek hétvégi olvasgatáshoz. Itt tudsz feliratkozni erre, és minden hétköznap reggel küldött hírösszefoglalónkra.

ELŐVÁLASZTÁSI LÁZ

„Orbán a börtönválogatott csapatkapitánya lesz, nem a Fidesz frakcióvezetője” - Interjú Jakab Péterrel, a Jobbik miniszterelnök-jelöltjével, aki szerint az emberek ki vannak éhezve a közvetlen kommunikációra, és azért hatásos, amit csinál, mert ő ezt adja meg nekik, amellett, hogy beviszi az egyszerű emberek hangját a parlamentbe. Kiáll az MSZP-s Tóth Csaba mellett a Zuglóban induló Hadházy Ákossal szemben, nincs túl jó véleménnyel a Kétfarkú Kutya Pártról, és minden fideszes vezetőt elszámoltatna.

Gulyás Márton: Iszonyatos félreértés, hogy professzionális riporternek kezelnek engem - Eddigi legnagyobb vállalkozását indítja el a Partizán: 32 helyszínen rendeznek előválasztási vitát. Ennek apropóján megkérdeztük Gulyás Mártont, hogyan készülnek a csatorna sikerét berobbantó nagyinterjúk, beszélt az eldobott festékbomba utáni tökéletes pillanatról és kiderült, melyik szereplését volt a legnehezebb visszanézni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.