2021. november 28., vasárnap

GÁBOR GYÖRGY: KÉT KÉRDÉS KÖVÉRHEZ ÉS A MELLETTE CSATASORBA RENDEZŐDŐ, LEHARCOLT SANCHO PANZÁKHOZ

FACEBOOK
Szerző: GÁBOR GYÖRGY
2021.11.27.


Miután turbó fokozaton indult be az újságíróknak és egyéb értelmiségieknek álcázott pártharcosok és egzisztenciálisan kiszolgáltatott apologéták Kövér-mentegető gőzhengere, én csak két kérdést intéznék Kövérhez és a mellette csatasorba rendeződő, leharcolt Sancho Panzákhoz:

1. Miért gondolja az országgyűlés elnöke, hogy a közvetlen és direkt politizálástól állítólagosan távol álló állambiztonsági szervek számára politikai fejtágítót és ideológiai szemináriumot szükséges tartania?

2. Miért gondolja az országgyűlés elnöke, hogy az állambiztonsággal foglalkozó szakemberek előtt meg kell osztania azt, hogy ő személyesen mit (vagy kiket) tekint a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatnak? Ki a bánatot érdekel mindez?

A Paksi Atomerőműben is elmondja majd, hogyan kell működtetni az objektumot? Agyműtétekre, szülészetre, urológiára mikor fog bemenni, elirányítandó azt a sok hülye sebészt, szülészt, proktológust?

És mikor fogja végre elmondani Orbánnak, hogy miként kellene kormányozni egy országot, Ádernek, hogy mi (lenne) a dolga egy államfőnek, Polt Péternek, hogy a legfőbb ügyész a bűnözőket hivatalból üldözi és nem védelmezi, s mikor fogja önmagának elmondani, bele a borotválkozó tükörbe, hogy miről ismerszik meg egy tisztességes, frusztrált dühkitörésektől tartózkodó, a munkáját szakszerűen és becsülettel végző és a legócskább pártpolitikai elfogultságoktól mentesen tevékenykedő házelnök?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.