2022. február 15., kedd

BUDAI VILLÁJA MELLETT ROGÁN VOLT JEGYZŐJÉTŐL VETT PLUSZ TELKET ROGÁN KABINETFŐNÖKÉNEK CSALÁDJA

24.HU
Szerzők: SPIRK JÓZSEF, KOZÁK DÁNIEL
2022.02.15.


A hárommilliárd forinthoz közelíthet azoknak az ingatlanoknak az összértéke, melyek az elmúlt években Rogán Antal kabinetfőnökének családjához kerültek.


Még annál is nagyobb ingatlanvagyon-szerzési mutatványt hajtott végre az évek óta bevétel nélkül, veszteségesen működő cégével Rogán Antal kabinetfőnökének apja, mint eddig hittük. A 24.hu a múlt héten írta meg, hogy Nagy András, aki Rogán Antal szállásadója is, egy milliárdos értékű, háromszintes lakóházat építtetett a XII. kerületi Mártonhegyen cégével, a Brassolis Kft.-vel; az 1000 négyzetméteres telken egy úszómedence is található. Amikor azzal kerestük meg Nagy Andrást és fiát, Rogán kabinetfőnökét, Nagy Ádámot, igaz-e, hogy a házat Nagy Ádám és családja számára építették, egyikük sem nyilatkozott, helyette egy ügyvédi levelet küldtek, miszerint egyikük sem tartja magát közszereplőnek.

Most pedig arra bukkantunk rá, hogy

Nagy András cége nem sokkal később megvásárolta a szomszédos telket is. Az eladó Sélley Zoltán, a Belváros jegyzője volt.

Nagy András emellett – amint korábban már beszámoltunk róla – 2020 óta tulajdonosa a Rogán Antal lakhelyéül is szolgáló, a II. kerületi Csalán úton található 1000 négyzetméteres háznak, amelyet időközben társasházzá alakítottak (de hivatalosan mindhárom lakás tulajdonosa továbbra is Nagy András), és akkortájt az övé lett a Rogán család régi balatonlellei nyaralója is, miután a miniszter válása után megvásárolta azt a fideszes politikus volt feleségétől, Rogán-Gaál Cecíliától, akihez a vagyonmegosztás során került...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.