2022. március 19., szombat

IVÁNYI GÁBOR: EGÉSZEN HIHETETLEN ORBÁN VIKTOR KÉPMUTATÁSA, NINCSENEK RÁ SZAVAK, HOGY MENNYIRE ARCÁTLAN

NÉPSZAVA
Szerző: CZENE GÁBOR
2022.03.19.


Az imádság nélkülözhetetlen, de imádsággal vagy puszta kézzel nem lehet védekezni a tankok ellen – hangsúlyozta Iványi Gábor lelkész, a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség vezetője.

Néhány hete az adóhatóság emberei megszállták az önök Dankó utcai központját, számítógépeket és iratokat vittek el. Mi történt azóta?

Nem történt semmi. Az akciónak se volt semmi értelme. Eddig is együttműködtünk a NAV-val, mindig odaadtuk az iratokat, amiket kértek. Reggeltől este hatig voltak nálunk, zsákba rakták a számítógépeinket és az iratainkat, a zsákokat leplombálták. Akkor lehet folytatás, ha majd közösen zsákot bontunk.

Mikor?

Teljesen rajtuk múlik. De még csak nem is szóltak azóta. Se telefon, se e-mail, semmi az égvilágon. Nem tudom, miért volt erre szükség, leszámítva a propagandacélokat. Szerintem el akarták terelni a figyelmet valami másról. Szégyenteljes jelenetek játszódtak le. Temetésre kellett mennem, szóltam a NAV-osoknak, hogy majd visszajövök. Miután elmentem, ráparancsoltak a titkárnőmre, hogy nyissa ki az irodámat. Mondta nekik, hogy ne haragudjanak, erre nincs felhatalmazása. Betörték az ajtót, kiütötték a zárat, azt bűnjelként lefoglalták. Beraktak egy új zárat, amit viszont én szedettem ki, és műgyantába öntettem, hogy kiakaszthassam a falra. Nem vagyunk hajlandók az általuk erőszakkal végrehajtott zárcserét tudomásul venni. Elfogadhatatlan az egész eljárás...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.