2022. március 17., csütörtök

“MAGYAR HONFITÁRSAIM, MINEK TAPSOLTUNK?” – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2022.03.17.



Ez a magyar út?


Alföldi Róbert arra mutatott rá, hogy a miniszterelnök március 15-ei ünnepi beszédében egyetlen együttérző mondat sem hangzott el a szomszédunkban dúló háború több millió áldozatáról.

Gulyás Gergely köszönetet mondott a tanároknak – azoknak, akik nem sztrájkoltak

Béremelés meg akkor lesz, ha Brüsszel ad pénzt. Mindig van lejjebb.

Putyin narratíváját nyomja a Békemenetet szervező CÖF híroldala

Bonustrack: “Csizmadia László közleménye szerint a kormány intézkedései a magyarság érdekeit követik, Orbán Viktor miniszterelnök beszéde – amelyen “az ellenzék magyarellenes, több sebből vérző, összetákolt, azonos időben összehívott +nagygyűlése+” ellenére is félmillióan vettek részt – erőt sugárzott.” (MTI)

A fideszesek negyede Ukrajnát hibáztatja a háborúért

Csodálkozunk…? Igen, mert ezek között értelmes, művelt emberek is vannak.

„Hírhamisító senkik vagytok!”

Megmondtuk még akkor, hogy ez lesz,a fotót is feltettük a FB-ra. Reméljük, nem mi adtuk az ötletet… (Nem, ez a gyakorlat.)

Visszaértek Lengyelországba a Kijevbe látogató kormányfők

Az orosz erők által ostromlott Kijevben az ukrán elnökkel és a kormányfővel, Volodimir Zelenszkijjel, illetve Denyisz Smihallal találkoztak kedden.

Már Kárpátalján is készülnek a bombázásokra

Beregszász városában már ott tartanak, hogy előkészítik a légópincéket – ezek közül a Telex kollégái is megnéztek egyet, a fotókat ide kattintva találja meg.

900 ezer menekült érkezhet Ukrajnából hazánkba

Nem fogják bírni a civilek. NEM FOGJÁK BÍRNI A CIVILEK, ti … a többi kisípolva.

Ne várd az ördög ügyvédjét

Márki-Zay Péter szerint a választásig már nem jön ki az ördög ügyvédje felvétele. Ami morálisan érthető, gyakorlatilag az ember kissé szomorú lett ettől, mert már morálisan is sérült ettől az egésztől.

Elég volt

Nincs még egy olyan ország Európában, ahol az aktuális politikai vezetés és jól fizetett, hivatásos propagandistái olyan erkölcstelenül, sőt gusztustalanul támadták volna a pedagógusokat és a tanárokat képviselő érdekvédelmi szervezeteket, mint a jelenlegi Magyarországon.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.