2022. június 20., hétfő

AZ ATV ÉS A HIT GYÜLEKEZETE ORBÁNNAL ÖSSZEJÁTSZVA VÉGLEG LENYÚLTA A KLUBRÁDIÓ FREKVENCIÁJÁT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: Amerikai Népszava
2022.06.18.


Ha bárkinek olyan biztos lenne az ötös találata a lottón, mint amilyen biztosra megtippeltük előre, hogy a Klubrádió frekvenciáját a Németh Sándor “vezető lelkész” által tulajdonolt ATV és Hit Gyülekezete erre a célra létrehozott rádiója, a Spirit FM kapja meg végleg, akkor nagyon hamar nagyon gazdag lehetne bárki. Amikor teljesen törvénytelenül a Spirit FM a semmiből megkapta “ideiglenesen” a Klubrádió frekvenciájának használati jogát, már tudni lehetett, hogy ezt a csatornát arra a célra hozták létre, hogy az ATV-hez hasonló álellenzéki rádióval váltsa fel a Klubrádiót.

A magyar demokratikus érzelmű ellenzék morális csődje, hogy ezek után nem hirdettek bojkottot az ATV ellen, az orbánista ATV-t ugyanúgy nézik, és az ellenzéki politikusok, megmondóemberek és értelmiségiek ugyanúgy bejárnak. Tisztelet a kivételnek, mindenek előtt Tamás Gáspár Miklósnak, a csatlakozó Hadházy Ákosnak, Gábor Györgynek, Iványi Gábornak, Majtényi Lászlónak, akik emiatt bojkottálják az ATV-t. Majtényi László esetében jegyezzük meg, hogy az a korrupt puhányság, amivel felmenti ugyanakkor azokat, akik nem bojkottálnak, az ellenzék rákfenéje.

Az ATV érdekeltségébe tartozó Spirit FM esetében nyilvánvaló a lebukás, hogy az ATV összejátszik az Orbán-rezsimmel, és az Orbán-rendszer által pénzelt és felhasznált propagandacsatorna. Ami a televíziózásban az ATV, az a Spirit FM a rádiózásban. Innen tudható, mi az ATV. Mindkettő szerepe az, hogy ellenzéki csatornának álcázzák magukat, amivel a sajtószabadság hamis látszatát adja a közmédiumok elfoglalása és megszállása után, másrészt az ellenzék fölött kontrollt gyakoroljon, levezesse a gőzt, s bújtatott módon manipulálja az ellenzéki pártokat és az ellenzéki közvéleményt.

Az ATV 2010 óta az Orbán-rezsim propagandagépezetének zászlóshajója, a diktatúra egyik legfontosabb eszköze. Az Amerikai Népszava ezt kezdettől fogva mondja, amit még a Klubrádió vezetői sem ismertek el. Most már Arató András is tisztában van azzal, hogy mi az ATV, mi az ATV szerepe és funkciója, miután az ATV erre a célra létrehozott rádiója vállalta a Klubrádió kinyírását. Ma már “a frekvenciánkat bitorló entitásnak” nevezi Arató András az ATV rádiócsatornáját, amely Orbán propagandaminisztériumának felkérésére, megbízásából, lenyúlta a Klubrádió frekvenciáját.

Teljesen nyilvánvaló, hogy az ATV “rádiójára” azért volt szükség, hogy a diktatúra egy álellenzéki csatornával kifogja a tiltakozások szelét a vitorlából, és azt mondhassa, hogy a Klubrádiót egy másik “független” és “ellenzéki” csatorna váltotta fel, működik a sajtószabadság. Ha a Klubrádió elég jó lenne, akkor nem győzné le egy rivális, másik “független” és “ellenzéki” rádió. Ez a szabad piac Magyarországon. Ezért arra a szerepre kérte fel a Rogán-féle propagandaminisztérium az ATV tulajdonosa által létrehozott Spirit FM-et a rádiózásban, ami az ATV a televíziózásban...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.