2022. június 30., csütörtök

KÚTBA ESETT AZ ARC KIÁLLÍTÁS KORMÁNYPÁRTI MÁSOLATA – HUPPA LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: huppa.hu
2022.06.29.


Állítólag visszafizették a 15 milliós NKA támogatást

A „Nemzeti (H)Arc” névre elkeresztelt pályázaton történelmi plakátokat vártak a Honfoglalástól 1956-ig bezárólag egy mobil kiállításra, melyek összekötnek és rámutatnak a magyarsághoz társítható pozitív tulajdonságokra.

Hoppál Péter: A destruktív, utcai anarchistákat támogató NoÁr nem kap több állami támogatást

Több mint 150 ügyben vizsgálja a kormányhivatal a Ryanairt

A rendkívüli ellenőrzés egyelőre csak a Ryanairt érinti, de állítólag folyamatosan figyelik az egyes vállalatokat.
Gulyás Gergely is lement kutyába

“Orbán Viktor ugyan még nem szólalt meg az ügyben, de az ő beleegyezése, vagy legalábbis tudta nélkül nem fajulhattak volna odáig a dolgok, hogy Gulyás Gergely kancelláriaminiszter is megmutassa, tud ő alpári is lenni, ha úgy látja jónak.”

A honvédelmi miniszter Hernádi Zsoltnak adta el a vagongyártó cégét is

Az orosz tulajdonos kiszállt a Dunakeszi Járműjavítóból és az Egyiptomba vasúti kocsikat szállító Transmashholding Hungaryból, utóbbiba Tombor András cége szállt be. Mindenre van megoldás.

Gazdasági csoda Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília milliárdos profitbányája

100 forintnyi bevételből 85-öt zsebre tudtak tenni a celebtulajdonosok, ami a hazai médiapiacon igazi kuriózum.

Hatalmasat emelt az alapkamaton a jegybank, mert hamarosan 16 százalékos lehet az infláció

A kamatemelésnek éppen ez a célja, hogy fékezze a növekedést és a fogyasztást, mert így lehet az infláció ellen küzdeni. Amíg túlkereslet van, addig az árak is nőnek.

Nem támogatja a pedagógusok szakszervezeteinek követeléseit a Belügyminisztérium

Levélben közölte álláspontját a Belügyminisztérium a pedagógus szakszervezetek sztrájkköveteléseivel kapcsolatban. Legalább a szemünkbe mondták volna…

Rétvári Bence totálisan elégedett a magyar egészségügy járvány idején nyújtott teljesítményével

Közel egy évvel a járvány kirobbanása után a lakosságarányosan vett halálozási adatok terén Magyarország megelőzte az Egyesült Államokat. Jobban teljesít.

„Politikai szempontból hulla” az ÁSZ távozó elnöke

Domokos László a legjobban kereső magyar politikus volt, aki nem csak a parlamenti képviselőségért és a közgyűlési elnökségért vett fel tiszteletdíjat és költségtérítést, de negyedévente 4,5 millió forintos prémiummal jutalmazta magát, amiért fenntartja a közgyűlés likviditását. Holott ez az elnöki alapfeladatok közé tartozott. Érdekes módon Orbán állítólag sohasem kedvelte.

Miért pont a költségvetési politikát ne használnák a demokrácia rombolására?

A szabályváltozások mind abba az irányba mutatnak, hogy minél kevésbé legyen átlátható a rendszer. Évek óta sok százmilliárd forinttal eltérnek a kiadások attól, amit megszavaztak, de erről még csak nem is szólnak az országgyűlésnek – mondta a lapnak Romhányi Balázs, a Költségvetési Felelősségi Intézet vezetője.

Ha így megy tovább, az ellenzék elveszítheti azokat a városokat is, ahol 2019-ben győztek

A kormánykritikus szavazók aktivitását Nagy Attila Tibor szerint az is jelentősen csökkenthette, hogy a tavaszi vereség után pártjaik nem csak az országos politikában fordultak szembe egymással, de sokszor helyi szinten is „ölik egymást”.

Orbán megérkezett a NATO-csúcsra

A gyors fegyverszünet és a béketárgyalások mellett fog érvelni.

Hozzá: Az Ukrajna-dilemma: azonnali kapituláció vagy azonnali béketárgyalások?

Orosz salátát is felszolgáltak a NATO-csúcson

Az esti banketten viszont már a védelmi és külügyminiszterek számára felszolgált menüben „ukrán salátaként” tálalták fel az ételt. Mentés, ha nem is szép…

Orbán Viktor akkor akar határőrséget, amikor nincs menekültválság

Hat évvel ezelőtt – már a nagy, 2015-ös menekültválság után – a parlament honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes többsége tárgyalni sem volt hajlandó az önálló határőrség felállítását sürgető jobbikos javaslatról.

Törökország nem blokkolja tovább Svédország és Finnország NATO-csatlakozását

Az, hogy a török külügy nyilatkozata szerint Ankara „megkapta, amit akart” nem nagyon jelenthet mást, mint annak a 33 főnek a kiadatását, akiket Törökország a Kurdisztáni Munkáspárt, illetve egyéb baloldali felkelő szervezetek tagjainak, illetve a 2016-os puccsban tevékenykedő gülenistáknak tart. A zsarolás másnak is bejön.

Nem számíthatnak kártérítésre a ház előtt parkoló autók tulajdonosai

Ha csupán kötelező biztosításuk van, fújhatják, ugyanis nem közlekedési balesetben károsodtak.

Hajdú Péter elnöki tanácsadó lesz a TV2 Csoportnál

Mintegy 30 másik emberrel együtt Hajdú Péter televíziós műsorvezetőt is elbocsátotta a Life TV-t és az Ozone csatornát működtető, Mészáros Lőrinc-közeli Media Vivantis Hungary Zrt. vezérigazgatói posztjáról a tulajdonos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.