2022. augusztus 12., péntek

TUZSON KÉPVISELŐ ETIMOLÓGIÁJA

REZEDA VILÁGA
Szerző: Rezeda
2022.08.12.


Tuzson Bence fideszes képviselő tegnap megállapította, hogy az angolszászok egyik kedvenc eledele, a szalonna, nem kipcsakul Bacon, voltaképp és igazából a Bakony, magyar földrajzi névből eredeztethető. Mégpedig azért a zseniális nyelvész szerint, mert a legfinomabb Bacon a Bakonyban makkoltatott disznókból és disznóktól származik. Ezt a felfedezését Tuzson, fideszes képviselő meg is osztotta egy videón a TikTok csatornáján, hogy mind a mimagyarok szíhassák magukba a bazi nagy bölcsességet.

A lapok, amelyek közzé tették a felfedezést, annyira el voltak képedve attól, amit Tuzson, fideszes képviselő előadott a nagyvilágnak, hogy azt tételezték, viccelődik, de ebben elég nagyot kell tévedniük. A fideszes ugyanis arról is megismerszik más emberekkel összevetve jellemzőit, hogy egyáltalán nincsen humorérzéke. Amit tehát kapunk, amit Tuzson, fideszes képviselő nekünk itt összedelirál, az a lehető legkomolyabban van gondolva, világképe ilyenekből építkezik, ilyenektől lesz kerek.

Tudjuk, hogy a turulon nyargalászó böszmemagyarok szerint ők szarták az egész Univerzumot, s ha vannak párhuzamos ilyen terek a végtelenben, azokat is. Nem kell messzire mennünk, vannak oldalak a közösségi térben, ahol szíriuszi eredetünk van tudományosan megindokolva, ezek kapcsolódnak a lapos föld képzetével, a csodaszarvassal, és egyből el is jutunk eredetünk olyan időbéli mélységeihez, amit megtapasztalva még Thomas Mann is csettintene csak, mert az ő múltja a Józsefben kutyatöke ehhez a miénkhez képest.

Tuzson, fideszes képviselő azonban még ennél is többet ad nekünk, mert nem mind az összes napok, holdak és csillagok eredője van a mimagyarok vastagbelében, hanem, mint kitetszik, a világ nélkülünk működni sem tudna egyáltalán, képtelen volna nevet adni a dolgoknak, s a Bakony híján a marha angolja vagy amerikaija még reggelit sem tudna kérni. Ott dögölne éhen az összes a segedelmünk nélkül. És ezen a ponton értjük meg a kedves vezető nagyívű tusnádi gondolatait a Nyugat hanyatlásáról, ahonnan kiveszett már a DNS is.

Puszta molekulák a manusok minden kötés nélkül, sőt, belegondolva a higgs bozon is hiányzik belőlük, következésképp nincsen nekik tömegük egyáltalán. És Tuzson, fideszes képviselőt innen, a részecskefizika szemszögéből vizsgálva, de ráborítva a költészet csodáját vizsgáljuk őt, miféle lélek és miféle fény, és ámulatra méltó tünemény. Egy trip ő, aki a NER koszos egén lengedez, anyagiságát pedig a tulokmagyarságból nyeri, gémes kút, malom alja, és a többi a koszos gatyájában fokossal a kézben. Értjük már Mészárost is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.