2022. december 16., péntek

AZ EU MÁSODIK LEGSZEGÉNYEBB HELYE MAGYARORSZÁG – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2022.12.16.


Az egész EU-ban csak a bolgárok tudtak kevesebb pénzt költeni

És ezeket az adatokat még az előtt gyűjtötték össze, hogy a drágulás igazán eldurvult volna.

Mindeközben:


Egyszereplős közbeszerzésen költött 274 milliót műtárgyakra a Corvin-lánc Testület

Az épületet ingyen kapta az államtól a Horthy Miklós alapította, majd az Orbán-kormány által újjáélesztett Corvin-lánc odaítélését egyengető testület. A villa felújítására és berendezésére összesítésünk szerint több mint bruttó 6 milliárd forintot költöttek közpénzből.

Kong az ürességtől, mégis félmilliárdért fejlesztik a menekülttábort

Raktárcsarnok és polcrendszer kivitelezésére írt ki közbeszerzést az Idegenrendészeti Főigazgatóság, s most meg is van a két nyertes cég, amely összesen nettó mintegy 520 millió forintért kapta a megbízást.

A rendőrség szerint a kormány bombás plakátjai nem alkalmasak pánikkeltésre és rémhírterjesztésre

Szerintük a kormányzati kampány állításai talán túlzóak és nem is feltétlenül igazak, de mégsem számítanak rémhírnek és nem alkalmasak a pánikkeltésre sem.

Volner János évekkel ezelőtt részletesen leírta, hogy hogyan környékezte meg őt a Fidesz

2016-ben még maga Orbán Viktor adócsalózta le őt a parlamentben, az akkor még ellenzékieskedő képviselő pedig bunkónak és gecinek is nevezte a miniszterelnököt. Innen jutottunk el a külügyig.

Magyarország 350 milliárd forintnyi orosz vagyont zárolt eddig – erről tett jelentést november végén az Orbán-kormány Brüsszelben

Nagy lehetett az igyekezet, a a múlt hónapig összesen ugyanis 1,2 millió forintnyi lefoglalásról lehetett tudni. A Népszava a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz, a Miniszterelnökséghez, a Belügyminisztériumhoz valamint a Külügyminisztériumhoz fordult. Egyik helyről sem kaptunk válaszokat lapzártánkig.

Megszavazta a magyar kormány az új uniós szankciós csomagot is

Ami a jogállamisági eljárást illeti, véglegessé vált az is, hogy az EU 6,3 milliárd eurót zárol a következő hét éves költségvetésből, ez a hét Magyarországnak járó kohéziós alap közül háromnak az 55 százalékát jelenti. Ezzel párhuzamosan a tagállamok azt is megállapították, hogy Magyarországon továbbra is veszélyben vannak az EU pénzügyi érdekei.

Titokban visszavették az OMSZ augusztus végén kirúgott elnökhelyettesét

Jelenleg a szervezet nem létező elnökének elnöki főtanácsadója, és gyakorlatilag ugyanazt a munkát végzi, mint korábban. Ez arra utalhat, hogy az augusztus 20-i elmaradt tűzijáték felelősségének meteorológusokra kenése elhamarkodott politikai döntés lehetett. (AZ VOLT.)

Alig lehet ráismerni Palkovics Lászlóra

Lefogyott és szakállt is növesztett. Andi…?

Semjén Zsolt szeretné, ha több vadhúst fogyasztanának a közétkeztetésben

Szeretnénk elolvasni ezt az egész hagymázas beszédet. Ja, nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.