2022. december 21., szerda

TOLDI KARÁCSONY 2022

IGAZGYÖNGY ALAPÍTVÁNY
Szerző: IGAZGYÖNGY ALAPÍTVÁNY
2022.12.21.



Zene: Mohácsi Szebasztián (Körösszakál) 
Rajzok: Kiss Jázmin, Mohácsi Laura (Told) 

Boldog karácsonyt kívánunk!

+

L. Ritók Nóra Facebook mai bejegyzése 

Örömhír
Még karácsony előtt megkapta az Igazgyöngy a második autót is…
Nemrég írtam itt a facebookon, hogy bajba kerültünk, mert régi adományautóink közül váratlanul kettő is felmondta a szolgálatot… és ezek nélkül nem tudjuk megszervezni sem az oktató, sem a szociális részét a munkánknak. Az egyik gyorsan megoldódott, Asbóth Jánoséktól kaptunk ajándékba egyet, amit már mutattam is… 🙂
De a másik, amivel nemcsak a személy-hanem az adományok szállítása miatt is szükségünk volt, nem akart megoldódni. A karácsonyi adományok kiszállításához kaptunk helyben önkéntes segítséget, és volt autóval rendelkező önkéntesünk is, aki beszállt erre a túlterhelt időszakra, de a munkánk további folytatásához megoldást kellett keresni.
Jött egy utalás is, a poszt után, 200 000 Ft, „autóra” megjegyzéssel… aztán jött a Tehén Napja az Igazgyöngyben, melyre kedves régi támogatóink is ideutaztak, megnézték, hogy állunk, mi a helyzet nálunk. A beszélgetés végén jött az első meglepetés, Winkler Gyula és Benedek János 1-1 millió forintot ajánlott fel az autó megvásárlásához. Közben mi már kinéztünk egyet, egy Daciát, de ehhez még szükség volt pénzre. Az ATF (Alapítvány a Társadalmi Felelősségvállalásért) segítségével, akik 1,5 millió Ft-ot utaltak nekünk, megvalósulhatott az autóvásárlás.
Már itt is van… ez egy öt éves autó, nagyon jó állapotban, nagy csomagtérrel. A januári munkát már vele kezdjük. Megkapta az előbb az igazgyöngyös matricát…:)
Nagyon köszönjük a támogatásokat ehhez is. Ez egy olyan ajándék nekünk, ami biztosítja a további munkánkat. Mert lesz munka jövőre is…sajnos, egyre több. Köszönjük szépen, hogy mellettünk vannak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.