2023. szeptember 6., szerda

LOBOG A SZÉLBEN A NEMZETI SZÍNŰ LÉGZSÁK – HUPPA-LAPSZEMLE

HUPPA
Szerző: HUPPA-VÁLOGATÁS
2023.09.06.


 Még az idén visszavásárolhatja a Budapest Airportot a magyar kormány

Kezdetben azonban a tulajdonos az AviAllance nem mutatott hajlandóságot arra, hogy megváljon a reptértől…

Még itt: Szele Tamás: A Mészáros Lőrinc Nemzetközi Repülőtér

Az Euroleasing Zrt. brutális vesztesége ellenére megvásárolta Lölö jachtját

Matolcsy megerősítette, hogy a 75 millió eurós jachtot egy olyan Mészáros Lőrinchez köthető cég szerezte meg, amely a tavalyi üzleti évben 1,6 milliárdos veszteséget halmozott fel, jogszabálysértéseket követett el.

Mindig vannak egyenlőbbek.

Orbán Viktor több kiemelt beruházást törölt

Kell a pénz kalácsra reptérre…?

Ismét meghosszabbítja a kormány a tömeges bevándorlás okozta válsághelyzetet

A kutyáik napok óta azt ugatják, hogy elöntik a városokat a migránsok.

Az új migrációs csomag elfogadása már csak az Európai Parlamentre vár

“A harmadik csoport azokból áll, akiknél nincs számottevő mennyiségű afrikai vagy ázsiai menekült (legfeljebb az ukrajnai háború elől érkezők), és letelepedni sem náluk szeretnének, de ellenzik a kötelező áthelyezést – ilyen Lengyelország és Magyarország.”

Ahogy jeleztük már: Orbánék nekiálltak keménykedni a következő bizottsági elnökjelölttel

“Orbán Balázs politikai igazgató közölte: nem biztos, hogy a magyar kormány támogatni fogja Ursula von der Leyen újabb bizottsági elnökségét.”

Van erre egy szó, ZS betűvel kezdődik.

Kárpátok Őre-díjas hagyományőrző és fideszes kötődésű cégek is beszálltak a vendégmunkás-bizniszbe

A Rákóczi Szövetség nemzettudat-erősítő szervezet alelnöke a filippínó munkavállalók között is népszerűsítené a magyar kultúrát; a Deutsch Tamás üzleti köreihez köthető munkaerő-kölcsönző a Fülöp-szigeteki Tengerentúli Foglalkoztatási Hivatal oldalán hirdet.

Rétvári a tanárhiányról: A Kelet-Pesti Tankerületi Központnál 10 tanár távozott és 115 új érkezett

Sőt: nálunk több tanár van, ezért több figyelem is jut egy-egy diákra mint a legtöbb uniós országban. Rendkívüli mozgás pedig az előző évekhez képest nem tapasztalható…

Majdnem mindenki ott volt a térségből, a csehek és Lázárék nem

A megbeszélésen Bulgária, Horvátország, Észtország, Lettország, Litvánia, Lengyelország, Románia és Szlovákia közlekedésért felelős minisztériumainak képviselői vettek részt, és írtak alá közös megállapodást a közlekedési infrastruktúra fejlesztéséről és finanszírozásáról.

Az Egyesült Államokat (is) aggasztja, hogy Lázár János közreműködik a Horthy örökségének rehabilitására és népszerűsítésére irányuló törekvésekben

“A Mazsihisz szerint akik harsányan ünneplik Horthyt, nem egyszerűen a kormányzó személyét kívánják tisztára mosni, hanem az egész Horthy-korszakot. Annak csak egyes pozitívumait emelik ki, viszont szándékosan elfeledtetni igyekeznek a zsidóellenes intézkedések sorozatát, az ártatlan százezrek deportálását, a magyar zsidóság elpusztításában játszott állami szerepet.”

Komolyan megáll az ész.

Ismét botrány a Partizánban

A közéletbe nemrég viharosan visszatérő Borkai az interjú másnapján letiltatta a beszélgetést, így a szerkesztőség úgy döntött, a teljes, öt és fél órás anyagot közzéteszik.

Egy volt KDNP-s fizetett propagandista veszi át az Index videó rovatának vezetését

A feladat ugyanaz. Talán a fizetés kicsit több, de ki tudja…

„Egy ország összeomlása az egészségügy összeomlásával kezdődik”

A közösségi oldalakon és a helyszínen tiltakozók egyértelműen az orvos- és ápolóhiánnyal magyarázták, hogy vélekedésük szerint a gyerekeken csattan az ostor. Egyben jókora hazugságnak tartják, hogy mindezt különleges hadműveletnek „a betegutak racionalizálásának” nevezik.

Nem véletlenül táncolt vissza a kormány napelem-ügyben

“Bár sokan gondolják azt, hogy a kormány kizárólag a közhangulat alapján hoz döntéseket, vélhetőleg ez nem igaz.” Gazdasági, energiapolitikai szempontból is alá lehet támasztani. De miért nem a döntés előtt vajon…? Költői.

Egy Orbán-mondatról

“Tekintettel arra, hogy Orbán Viktorra hívei minimum váteszként, esetleg prófétaként tekintenek, így annak a beismerése, hogy esetleg tévedett volna valamiben, egész egyszerűen elfogadhatatlan, mert az magát a vátesz-mítoszt kezdené ki.”

Valami bűzlik az Orbán-idézetek körül

“Kíváncsi lettem volna, mit állapít meg az ügyről Aáry Tamás Lajos ombudsman, de ő visszalépett a vizsgálattól. Addig is szeretném azonban felhívni a figyelmet arra, hogy a táblán szereplő orbáni hét törvény közül az egyik, a „Minden meccs addig tart, amíg meg nem nyerjük”, csúfosan megbukott.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.