2023. december 7., csütörtök

A TRUMP PÁRT AZ OROSZOKNAK ADHATJA UKRAJNÁT ÉS EURÓPÁT

AMERIKAI NÉPSZAVA ONLINE
Szerző: AMERIKAI NÉPSZAVA
2023.12.06.


Az amerikai Trump Párt (egykori Republikánus Párt) megakadályozhatja, hogy az Egyesült Államok tovább támogassa a megszálló orbánista orosz hadsereg ellen honvédelmi harcot folytató Ukrajnát. Ez vélhetően azzal egyenértékű, hogy Ukrajna kénytelen lesz megadni magát az oroszoknak, s mivel Magyarország az orosz birodalom részének tekinthető, ezzel az oroszok azonnal Európa határán lesznek.

Az nyilvánvaló, hogy ha az ukrán hadsereg a sikertelen ellentámadás után támogatás hiányában kapitulál, akkor az oroszok nem állnak meg a jelenleg elfoglalt területeken, hanem megszállják egész Ukrajnát, eltávolítják a széteső ukrán kormányt, s bosszút állnak az ukránokon az ellenállás és az okozott károk miatt. Erőszak, vér, szenvedés, halál, Orbán orosz barátainak teljes repertoárja következik.

Ez nem minden, az oroszok máris további területek elfoglalásáról beszélnek.

Orbán hazug állításaival szemben az ukránok fegyverletétele, vagyis a „béke”, nem a III. világháború megelőzését jelenti, hanem annak veszélyét, mert az oroszok újabb támadása már a NATO közvetlen beavatkozását jelentheti, hacsak addigra nem a fasiszta bűnöző Trump lesz az amerikai elnök, aki úgy biztosítja a világbékét, hogy nem áll ellene az orosz terjeszkedésnek, hanem átadja a világot az oroszoknak...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.